E39 pidurdades tugev vibrats.
- bmwtutorial
- Huviline
- Kontakt:
E39 pidurdades tugev vibrats.
Täna hommikul tööle tulles sai veidi aktiivsemalt pidurdatud - pärast seda pidurid väga kehvad. Pedaalis ja esisillas tugev vibratsioon sees. Mis sai nii järsku juhtuda - klotsid olid suht kulunud, väike vibra oli enne ka. Kui kulumisest, siis peaks ju ikka tasapisi kehvemaks minema mitte ühekorraga??
- Kristjan_K
- Huviline
- Kristjan_K
- Huviline
mul endal tekkis teooria, et kui tagapidurid on kehvad, siis saavad esimesed kettad kõvasti vatti ning lähevad suurte temperatuuri muutuste tõttu kõveraks.
Nimelt minu e39 olidki tagakettad väga kulunud ning ei pidurdanud eriti ja seetõttu ma arvangi, et läksid seetõttu esimesed kõveraks. Kuigi tasuks äkki minna ka piduristendi - kontrolli kuskile, et teada saada, kui suuri koormusi kettad saavad, ning äkki saab sättida neid kuidagi. Endal sai auto uuema vastu vahetatud, ning ei jõudnudki sellega tegeleda. Ma vahetasin tagakettad ka ära, ja pole enam täheldanud, et esikettad kõveraks on läinud.
Nimelt minu e39 olidki tagakettad väga kulunud ning ei pidurdanud eriti ja seetõttu ma arvangi, et läksid seetõttu esimesed kõveraks. Kuigi tasuks äkki minna ka piduristendi - kontrolli kuskile, et teada saada, kui suuri koormusi kettad saavad, ning äkki saab sättida neid kuidagi. Endal sai auto uuema vastu vahetatud, ning ei jõudnudki sellega tegeleda. Ma vahetasin tagakettad ka ära, ja pole enam täheldanud, et esikettad kõveraks on läinud.
Vahetasin just mõni nädal tagasi garantiikorras esimesed pidurikettad. Läbisõit oli sel hetkel ca 21000 km ja klotside kulumisest pole veel juttugi. Usutavasti on tehasest tulnuna autol nn. A kettad all...aise kirjutas:ok kulunud ketas läheb kõveraks, see pole mingi ime aga heas korras A kettad ei lähe just lihtsalt kõveraks, enne kuluvad klotsid ära ma pakun.
E83 X3 2,0dA 2010.a.
erandid ei kao kunagi kuskileArgoV kirjutas:Vahetasin just mõni nädal tagasi garantiikorras esimesed pidurikettad. Läbisõit oli sel hetkel ca 21000 km ja klotside kulumisest pole veel juttugi. Usutavasti on tehasest tulnuna autol nn. A kettad all...aise kirjutas:ok kulunud ketas läheb kõveraks, see pole mingi ime aga heas korras A kettad ei lähe just lihtsalt kõveraks, enne kuluvad klotsid ära ma pakun.

- bmwtutorial
- Huviline
- Kontakt:
tänaseks siis auto korras. vahetusse läksid mõlemad tagumised pidurikettad koos klotsidega. eelmine omanik oli vist lasknud klotsidel metallini ära kuluda ja niimoodi paar kuud ringi sõinud. kettad olid tänu sellele keskelt sügavamaks freesunud ja servad paksult roostes
panen hiljem foto ka üles. 2100.- eeku koos tööga ja liigub jälle