Osad paneeli tuled ei põle
Osad paneeli tuled ei põle
probleem siis järgmine, et näiteks tuhatoosid ja sooja reguleerimise nupud on pimedad...pirnid on terved ja kaitsmed ka, vähemalt need mis kapoti all. või on kuskil veel kaitsmeid? E36 siis autoks
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
Soendan vana teema üles.
Täna avastasin, et on kuhugi kadunud konditsioneeri temperatuuri reguleerimise ja sooja reguleerimise nuppude taustavalgus
Samas paneelis aga töötavad tagaakna soenduse ja siseõhuringluse ja kondika sisselülitus nupu taustavalgustused.
Autol ülejäänud valgustus töökorras, kuhu krt siis need mul kadusid?
Täna avastasin, et on kuhugi kadunud konditsioneeri temperatuuri reguleerimise ja sooja reguleerimise nuppude taustavalgus

Autol ülejäänud valgustus töökorras, kuhu krt siis need mul kadusid?
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E30
Viga leitud, pirn oli läbi põlenud. Ja mis kõige huvitavam kõike seda kompotti valgustab ainult üks pirnike
Pirni vahetuseks tuleb siis E36 kiskuda ära nupud ja nende all 2 kruvi, mille lahti keeramine vabastab esipaneeli ja pääseb pirne vahetama. Ise seda ei teadnud ja lammutasin peaaegu pool armatuuri laiali

Pirni vahetuseks tuleb siis E36 kiskuda ära nupud ja nende all 2 kruvi, mille lahti keeramine vabastab esipaneeli ja pääseb pirne vahetama. Ise seda ei teadnud ja lammutasin peaaegu pool armatuuri laiali

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
See peaks toimima nii, et selel pirni ümber kogu selle paneeli ulatuses on vist mingi pleksi moodi asjast moodustis, mis peaks selle valguse laiali hajutama. Oli vist hullult segane juttkalju kirjutas:Viga leitud, pirn oli läbi põlenud. Ja mis kõige huvitavam kõike seda kompotti valgustab ainult üks pirnike![]()

Kusjuures mina seda pirni ei leidnudki mujalt, kui UM'st.kalju kirjutas:Viga leitud, pirn oli läbi põlenud. Ja mis kõige huvitavam kõike seda kompotti valgustab ainult üks pirnike![]()
Ja oma väiksuse kohta oli ka üsna kallis.
GS
Mina vahetasin oma e34-l seda nii et võtsin maki välja, siis võtsin õhu suunaja nupud, ning viimaseks võtsin trossid, pistikud lahti ja oligi käes.aasakas kirjutas:Huvitav kas E34-l käib kaa samamoodi???Aaro kirjutas:
Raadiot ple vaja välja võtta. Tagaklaasi soojenduse nupp välja, sõrm august sisse ja paremal ongi lukustuskeeleke mida tuleb rooli poole pressida. Vasak serv tuleb raamist välja, paremal hoiavad nagad.Veljo_V kirjutas:Mina vahetasin oma e34-l seda nii et võtsin maki välja, siis võtsin õhu suunaja nupud, ning viimaseks võtsin trossid, pistikud lahti ja oligi käes.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
Millegipärast mul ei tulnud sellepärast ma raadio välja võtsingipriitv8 kirjutas:Raadiot ple vaja välja võtta. Tagaklaasi soojenduse nupp välja, sõrm august sisse ja paremal ongi lukustuskeeleke mida tuleb rooli poole pressida. Vasak serv tuleb raamist välja, paremal hoiavad nagad.Veljo_V kirjutas:Mina vahetasin oma e34-l seda nii et võtsin maki välja, siis võtsin õhu suunaja nupud, ning viimaseks võtsin trossid, pistikud lahti ja oligi käes.

E34 kah üks pirn ning lisaks on veel "kangide" sees imeväiksed pirnikesed.aasakas kirjutas:
Huvitav kas E34-l käib kaa samamoodi???
http://www.matrix-salong.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Kui kallis ta siis oli? Ma ostsin autopoest viiekaga vist. Kas E34-jal ja E36 on erinevad pirnid siis?Raivo kirjutas: Kusjuures mina seda pirni ei leidnudki mujalt, kui UM'st.
Ja oma väiksuse kohta oli ka üsna kallis.
ei no mina kll enam aru ei saa, mul see valgustus ei põle, arvasin et pirn läbi, aga ükspäev sai päris tugevalt peenestatud, ja ennäe, kui juba rahulikumalt kulgesin, oli neil nuppudel valgustus olemas....minu kurvastuseks järgmisel hommikul oli jll kõik endiselt pime :S
aga nüüd tean et pole pirn läbi, aga seega probleem hoopi hullem, kust kll viga otsida....aga ajan vist niisama pimedas kobades kah asja ära
aga nüüd tean et pole pirn läbi, aga seega probleem hoopi hullem, kust kll viga otsida....aga ajan vist niisama pimedas kobades kah asja ära

tere,endal e34 auto ja probleem sama et soojenduse nupud ei põle.kas pirnini jõudmiseks on vaja kõik pistikud trossid ära kiskuda,võtsin paneeli ära aga ega seal eriti ruumi manööverdada küll polnud.selleks küsin et ei taha mõttetult ka lammutada.kuidas kõige ökonoomsem pirnini pääseda.üks asi veel kas automaatkäigukasti kangi juures ka mingi pirn peab olema igatahes mul seal täitsa pime.üldiselt ju automaatide puhul on vastav käik valgustatud millega sõita.
vabandust et nii pikalt küsisin
tänud ette.
vabandust et nii pikalt küsisin
tänud ette.
Valgustusega kuliss oli ainult USA-versiooni autodel. Aga seda on võimalik sinna ise paigaldada. Programmilüliti peaks olema valgustatud.lauri1977 kirjutas:üks asi veel kas automaatkäigukasti kangi juures ka mingi pirn peab olema igatahes mul seal täitsa pime.üldiselt ju automaatide puhul on vastav käik valgustatud millega sõita.
Priit
Jah. Paneeli pead välja võtma.lauri1977 kirjutas:aiähh.aga see pirn seal lülitite juures.kas pean pistikud ja trossid ära kakkuma, see pirn vist keskmise lüliti juures? paneeli taga igasugu pistikuid täis.
Internet ikka ka abiks.
http://www.bmwe34.net/e34main/maintenan ... lights.htm
Priit
Seal ei peagi vist valgustust olema, ülemisest paneelist sinna midagi paistab aga eraldi ei ole, ja tagumine sigaretisüütaja on ka ilma pirnita mul.joffe kirjutas:Minul on valgus igal pool peale tuhatoosi ja(või) sigaretisüütaja. Kes on nende kallal nokitsenud, andku teada! Aitäh!
mul on ka kangiäärest pime, armatuuris ainult näitab käiku. aga sa räägid, et saab ka sinna kangi kõrvale valgust panna. kust sellist vidinat või paneeli saada? peab sinnamaani ise juhtmed vedama ja aretama midagi vast?!priitv8 kirjutas:Valgustusega kuliss oli ainult USA-versiooni autodel. Aga seda on võimalik sinna ise paigaldada. Programmilüliti peaks olema valgustatud.lauri1977 kirjutas:üks asi veel kas automaatkäigukasti kangi juures ka mingi pirn peab olema igatahes mul seal täitsa pime.üldiselt ju automaatide puhul on vastav käik valgustatud millega sõita.
http://www.e34.de/tips_tricks/kulisse/kulisse.pdf
http://www.7-forum.com/forum/showthread.html?p=678025
http://www.7-forum.com/forum/showthread.html?p=678025
Priit