Ettevaatust kasutajaga maffiaboss - lugu lõppenud
Ettevaatust kasutajaga maffiaboss - lugu lõppenud
Lugu lõppenud, inimene vabandas ja minul raha käes.
Viimati muutis raimo_r, 14.01.2007 18:12 40, muudetud 3 korda kokku.
E30 325iX '86 (müüdud) || E53 X5 4.6is '02 (müüdud) ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||
Njah mis seal ikka, Raimo võtab ta siis endale orjaks...Ain kirjutas:Noormees otsib tööd:
18a noormees kohusetundlik, töökas, Tartus v lähiümbruses. Kiire! Tartu. Tel 5674-3319, 5674-3319, e-post: vimps_vimps@hotmail.com

Siis on orjastatud maffiaboss...

BMW 325i E30 2,7 Turbo & BMW X3 F25 xDrive20d & BMW E46 S54B32 + M SMG & BMW X7 G07 Pure Excellence
Vot sellega on see jama, et käiia võid aga kas kodanik ka kodus on ja temalt üldse midagi võtta on.
Teinekord võta raha ette ja siis alles saada, postituste arvu ja sisu järgi on võimalik aru saada kas on usaldusväärne isik või mitte. Üldiselt need kes ikka üritustel käivad ja keda veel keegi tunneb on tunduvalt kindlam kui kes iganes.
Jaxu !!
Teinekord võta raha ette ja siis alles saada, postituste arvu ja sisu järgi on võimalik aru saada kas on usaldusväärne isik või mitte. Üldiselt need kes ikka üritustel käivad ja keda veel keegi tunneb on tunduvalt kindlam kui kes iganes.
Jaxu !!
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21
http://foorum.bmw-club.ee/search.php?se ... maffiabossbacter kirjutas:???joh kirjutas:Irw, enamus kasutaja postitustest algavad sõnaga 'kuule'
...
Viimati muutis raimo_r, 14.01.2007 18:07 25, muudetud 1 kord kokku.
- --overdose--
- Huviline
raimo_r kui vaja võin lasta inimestel sellele võlale järgi minna muidugi väike tasu eest...(loomulikult arvestades et see läheb tema arvele lisaks mis tema maksab...) et siis kui annad summa ja oled nõus kirjutama paberi et ta on sulle raha võlgu summa peal allkiri all ja 1 tunnistaja siis ei tohiks probleeme tulla...

- --overdose--
- Huviline
senikaua on kõik tegijad kuni üks suur probleem kaelas....olen oma silmaga näind kuidas räägiti et antakse mul tuttavatele lõuga, läksin ka siis sinna ja kui tüübid nägid, et nad kergelt 60 inim arvulises vähemuses siis kadus igasugune kaklus isu...wirx kirjutas:tõsine mafiosnik kasvab selles 18 aastasest
- senikaua on kõik tegijad kuni üks suur probleem kaelas....olen oma silmaga näind kuidas räägiti et antakse mul tuttavatele lõuga, läksin ka siis sinna ja kui tüübid nägid, et nad kergelt 60 inim arvulises vähemuses siis kadus igasugune kaklus isu...
on ju old kuulda kus üks vanem härrasmees läheb kohale ja ongi asi selge.
see oli lihtsalt tähelepanek mitte vaenu õhutamine
rahulikku aasta lõppu foorumlased:D[/list]
...
Viimati muutis raimo_r, 14.01.2007 18:08 03, muudetud 1 kord kokku.
- --overdose--
- Huviline
-
- Huviline
- Kontakt:
No kuulge!!!
Kõik siin klubis räägivad kogu aeg kuidas nad kiirust ei ületa ja kuidas nad korralikult liikluses käituvad ja kui ÕILSAD nad üleüldse on-kuidas siis saate te endale lubada põhimõtteliselt nii vägivaldset teemat?
Kas Klubilised siis polegi ÜLIinimesed?pooltest postitustest jääb küll mulje et see teps nii on!
Ja üleüldse kuidas see teema puutub bmwsse?See puutub sinna samapalju kui teleka või pesumasina arutelu aga näed seda pole lukku pandud
Kõik siin klubis räägivad kogu aeg kuidas nad kiirust ei ületa ja kuidas nad korralikult liikluses käituvad ja kui ÕILSAD nad üleüldse on-kuidas siis saate te endale lubada põhimõtteliselt nii vägivaldset teemat?
Kas Klubilised siis polegi ÜLIinimesed?pooltest postitustest jääb küll mulje et see teps nii on!
Ja üleüldse kuidas see teema puutub bmwsse?See puutub sinna samapalju kui teleka või pesumasina arutelu aga näed seda pole lukku pandud

5213002
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: ZX14R
siim! Klubilised on jah selle maamuna vaprad ja ilusad
siim, Sa oled üks paha inimene kui Sa seda selliselt ei arva
Õige oleks foorumlase siim konto kustutada, sest ta ei ole aru saanud kui head ja õilsate inimeste kestel ta asub
Igatahes mina protesteerin siim -u vastu, sest mina olen ka kõige parem ja seadusekuulekam inimene maamunal
Ain, kas ei peaks üldse see probleem kustutama (võlg). Asjaosaline noormees võiks vabandada ja selle asja lõpetatuks lugeda. Eks noortel uljaspeadel ikka jookseb vahest rahakott kinni ja tulemus oli käes. Kui kutt võlad tänaseks kustusutanud on, siis võib tegelast õigeks meheks pidada.

Ain, kas ei peaks üldse see probleem kustutama (võlg). Asjaosaline noormees võiks vabandada ja selle asja lõpetatuks lugeda. Eks noortel uljaspeadel ikka jookseb vahest rahakott kinni ja tulemus oli käes. Kui kutt võlad tänaseks kustusutanud on, siis võib tegelast õigeks meheks pidada.
Mis võlast me UrMas.L siin räägime? Teema peaks olema juba ammu lukus, nagu seda Hanno juba mõningad read tagasi mainis. Nime vahetamine ei ole sinu kirjakunsti raasugi muutnud.Provokaator kirjutas:siim! Klubilised on jah selle maamuna vaprad ja ilusadsiim, Sa oled üks paha inimene kui Sa seda selliselt ei arva
Õige oleks foorumlase siim konto kustutada, sest ta ei ole aru saanud kui head ja õilsate inimeste kestel ta asub
Igatahes mina protesteerin siim -u vastu, sest mina olen ka kõige parem ja seadusekuulekam inimene maamunal
![]()
To siim: ei tasu olla nii kibestunud selle klubi vastu. Hakkab ära juba tüütama sinu copy/paste tekst siin foorumis.