Nüüd siis selline tuli armatuuris...vahepeal kadus ära, siis tuli tagasi

p.s. Ma pole kunstikoolis käinud!
Ei pruukinud nad millegiga üle pingutada, võibolla lihtsalt sai selle paisu paagi aeg täis.Tarmo_K kirjutas:Mis nad võisid seal UM-is survestamisega üle pingutada siis võiNjaa, see pragu seal näha siis kohe jah? Eks peab selle paisupaagi siis üles otsima...mitte et ma teaks kus see asub
Suht turakas olen veel...Vedelik ikka radikasse eks
No see kogus juba näitab nii mõndagi.Riksaraksa kirjutas:Selline on hetke seis Tallinna UM-i laos E46 paisupaakidega:
VO kood 17137787040; nimetus PAISUPAAK; kogus laos 7; ühikuhind 743.51; ühikuhind + KM 877.34EEK.
Seega on mida vahetada....
No siis on kunagi sulle seal mingi keemia tehtud. Aga lisaks paisupaagile soovitaks vahetada ka selle korgi. Sest tegelik viga võibki olla selles et kork ei lase survet piisavalt maha ja paisupaak või lõdvikud lähevad sellest katki...Tarmo_K kirjutas:Manuaal on
Kuna ta vahelduva eduga lööb ette ja siis kaob jälle ära, pole probleemi teinud, ehk siis pole aega leidnud, et UM-i minna ja liiter vedelikku osta, et paarsada grammi juurde panna. Loodan see nädal UM-is ära käia ja siis valan juurde. Kui siis ka miski aja pärast trikitama hakkab, siis tuleb miskit ette võttaTarmo kirjutas:No kas oled oma veale jälile saanud?