mõtlesin et võiks võimalikult palju bmwsi ühte kohta kokku ajada, näiteks maksimarketi parklasse...

mul nii ruttu ka päris valmis auto ei saa--overdose-- kirjutas:omal oleks küll huvi sajaks koos sõbraga kohale ja loodan et Anti saab selleks ajaks enda oma liikuma, siis seda tahaks ka juba näha..kui huvilisi tuleb siis võik ühekorra kogunemise teha..
no tere hommikut õlle joomiseks on ju kained autojuhidKotkas1 kirjutas:kui kuu lõppu poole siis olen kohal, õlleka plaan veidi kahtlane kuna me ju oleme enamus siiski autodega
, niisama istumiseks miks mitte vb näiteks bowling või midagi taolist siis oleks ka tegevust lisaks niisama juttu ajamisele ja kokku saamisele
![]()
Mis sa jonnid nagu väike laps. Sa ei pea ju tegema igasugu teemasi ja postitusi.Lase olla--overdose-- kirjutas:Arvan et minu poolt jääb asi korraldamata, tänu kõvale kriitikale.
Tõutäkk ja Meelis k ja sellistest juba kopp ees, parem lahkun foorumist kui vaidlen mingit mõtetute.....
Täpselt. Üks väljendab end valesti ja teine saab valesti aru või vastupidi.Toomas_K kirjutas:oleme nüüd sõbrad edasi - nõnda vist ka ühes hea vanas multifilmis öeldi![]()
eks väikest hõõrumist tuleb ette igas foorumis, kus kohtub suur hulk ja erineva vaadete ja ellusuhtumisega inimesi![]()
usun et me selle võru kohtumise ka ikka ära teeme, ei peagi olema mingit suurt ja erilist ettevalmistust - piisab kokkujooksmisest ja küll vajadusel jooksvad ideed edasiseks ka pähe kargavad