antitiiva värvimine??
antitiiva värvimine??
Kuna ostsin antitiiva ja see tuleks auto värvi värvida,siis oskab keegi öelda,kus seda külge paigaldakse ja palju võib kokku minna? 

****Naine roolis****
Sellise asjaga peaks ikka iga mees ise akkama saama. Kui aga ei suuda ja ei oska siis soovitan Carart
Paigaldavad ja värvivad.
Paigaldavad ja värvivad.
NB! KUI MA MEES OLEKSIN,SIIS EHK EI KÜSIKS KA,AGA TÄNUD..KristjanS kirjutas:Sellise asjaga peaks ikka iga mees ise akkama saama. Kui aga ei suuda ja ei oska siis soovitan Carart
Paigaldavad ja värvivad.

****Naine roolis****
AARE530 kirjutas:Miskipärast nime järgi arvasin, et ongi tegu naisterahvaga
Aga mis ise värvimisse puutub, siis ilma isegi elementaarsete vahenditeta on natsa raske see asi- kompressor ja püstol siis...

****Naine roolis****
Nu vabandust siis. Igaste "nick" nimede taga võib krt teab kes ollaSiki*684 kirjutas:NB! KUI MA MEES OLEKSIN,SIIS EHK EI KÜSIKS KA,AGA TÄNUD..KristjanS kirjutas:Sellise asjaga peaks ikka iga mees ise akkama saama. Kui aga ei suuda ja ei oska siis soovitan Carart
Paigaldavad ja värvivad.

Ja carart on koht, kus kõik su eest ära tehakse ja korralikult

Ma tänan tähelepanu eest!!!KristjanS kirjutas:Nu vabandust siis. Igaste "nick" nimede taga võib krt teab kes ollaSiki*684 kirjutas:NB! KUI MA MEES OLEKSIN,SIIS EHK EI KÜSIKS KA,AGA TÄNUD..KristjanS kirjutas:Sellise asjaga peaks ikka iga mees ise akkama saama. Kui aga ei suuda ja ei oska siis soovitan Carart
Paigaldavad ja värvivad.
Ja carart on koht, kus kõik su eest ära tehakse ja korralikult

****Naine roolis****