aga vahest juhutb imesid

Helis_M kirjutas:mul viimane eksam...ehs siis lõpueksam...oleks mingi tavaline suvaline eksam...aga ei ole ....
aga vahest juhutb imesidkes teab....
See on nüüd küll vale arusaamJaanus_P kirjutas:kuna kogu teema toimub pühapäev vastu esmaspäeva siis ei hakka vist kohale tulema... hommikuks vaja tööle jõuda
ära riku mu rõõmu äraTarmo kirjutas:ja pärnusse jõudes on auto samasugune?
Tarmo kirjutas:Ma ju niisama,
Alati on tore liigelda puhta autoga, kuigi omal on selle pesemisega viimasel ajal kehvasti läinud.
Õhtul puhtaks ja siis öösel on sadama hakanud.
Aga homme siis 10:00 LAAGRI STATOILIS
Homme on siis huvitav kruiisidaMcRicco kirjutas:vaadates ilmateadet siis on suht pointless see küürimine...eelmin nv sai üle lakutud, sellise maa peal on hullem kui ennepraegu (kell 1.52 AM) tuleb tublit lund alla taevast, hommikuks on lumi põlvini sedasi
![]()
Saab huvitav kruiis olema ma usun
aga et siis 10:00 statis näeb
Aga ilm on fantastiliselt ilus tegelt. Puud valged ja maa valge ja ...AARE530 kirjutas:Pärnus kenasti lumi maas ja sajab juurde, väga mõnus
Need olime arvatavasti meie.Oleneb mis kella paiku see oli ? Ma tulin üks 15 paiku sealt läbi.Mina mcricco ja tarmo.rohkem ma meiesuguseid ei näinud .Kustas kirjutas:Ise tulin just linnast märjamaale, vaatasin, et märjamaa statoilis kahtlaselt palju bemme. Ju nad seal pärnu poolt tulid. Kahjuks polnud aega teretama minna.