Ühelpool on sinised teiselpool kollased juhtmed ja üks juhtmest on lilla triibuga ja teine juhe valge triibug. Mis värvi triip on pluss ja mis miinus
  Ühelpool on sinised teiselpool kollased juhtmed ja üks juhtmest on lilla triibuga ja teine juhe valge triibug. Mis värvi triip on pluss ja mis miinusõiged juhtmed?
õiged juhtmed?
Mul on bmw originaal busines poxiga makk. Tahan taga kõlaritest võimu sisendit võtta aga ei saa aru kumb on pluss ja kumb on miinus, otsisin siin kõik läbi ja maki raamatu ka pole kusagil midagi kirjas  Ühelpool on sinised teiselpool kollased juhtmed ja üks juhtmest on lilla triibuga ja teine juhe valge triibug. Mis värvi triip on pluss ja mis miinus
  Ühelpool on sinised teiselpool kollased juhtmed ja üks juhtmest on lilla triibuga ja teine juhe valge triibug. Mis värvi triip on pluss ja mis miinus

Ühelpool on sinised teiselpool kollased juhtmed ja üks juhtmest on lilla triibuga ja teine juhe valge triibug. Mis värvi triip on pluss ja mis miinusE39 520. 98.a Ise olen rahul!
						- kingpool81
- Huviline
vastus.
Kui aus olla pole sellist riista kusagilt võtta ja ise nagu ei oskaks vaadata ka  aga äki keegi oskab seda värvidega selgeks teha. Mul omal tavaline elektrooniline tester vaatan äki keegi oskab sellega midagi peale hakata ise nagu ei oska seda pilli ka eriti käsitleda.
  aga äki keegi oskab seda värvidega selgeks teha. Mul omal tavaline elektrooniline tester vaatan äki keegi oskab sellega midagi peale hakata ise nagu ei oska seda pilli ka eriti käsitleda. 

aga äki keegi oskab seda värvidega selgeks teha. Mul omal tavaline elektrooniline tester vaatan äki keegi oskab sellega midagi peale hakata ise nagu ei oska seda pilli ka eriti käsitleda.
E39 520. 98.a Ise olen rahul!
						aidake
ei tea ikka veel mis on miss, kui keegi teab mis triip mis on siis öelge

E39 520. 98.a Ise olen rahul!
						triibuga peaks olema miinus ja ilma triibuta pluss,aga pead ei anna 
aga proovi siis mõlemat pidi küll aru saad kumb on kumb

aga proovi siis mõlemat pidi küll aru saad kumb on kumb

Viimati muutis rando87, 15.01.2007 09:29 33, muudetud 1 kord kokku.

Audi 100 Avant Quatrro 2.6
						- 
				tafkinmeez
- Huviline