28.01 Neliveolisi testima, kokkusaamine Nestes kl 12.00
28.01 Neliveolisi testima, kokkusaamine Nestes kl 12.00
Kuna nüüd ju kena lumi maas, siis tekkis mõte minna auto läbivust testima.
Siin peaks erinevaid 4wd autosid vist piisavalt olema?
Pakun kohaks Männiku karjääri. Aga kui kellelgi paremaid ideid on, siis miks ka mitte.
NB!
Nonii, aga saame siis pühapäeval kl 12.00valdeku tn ja männiku tee nurgal asuvas Nestes kokku.
Siis mõtleme täpselt, kuhu edasi.
Ilm on ju mõnus!
Siin peaks erinevaid 4wd autosid vist piisavalt olema?
Pakun kohaks Männiku karjääri. Aga kui kellelgi paremaid ideid on, siis miks ka mitte.
NB!
Nonii, aga saame siis pühapäeval kl 12.00valdeku tn ja männiku tee nurgal asuvas Nestes kokku.
Ilm on ju mõnus!
Viimati muutis Raivo, 28.01.2007 20:17 18, muudetud 4 korda kokku.
GS
- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Tere
jJanno
Mis seal ikka rüüstada. Vanal tankodromil piisavalt kohti kus oksad uksi ei kriibi (tankide mõõduga ehitatud). Ilmselt oluliselt parem koht auto võimete tunda saamiseks, kui kuskil metsas. Kui just ise metsa ei sõida, siis peaks suht ohutu olema.eero kirjutas:Võiks rassida küll, aga tõttöelda mul on veits hirm oma head autot rüüstata :)
jJanno
- eero
- Huviline
- Kontakt:
Eks see see asi ongi et lisaks neliveole peab olema pisut maastikusõidu kogemust ka enne kuhugi mäeotsa ronimist.
Kogenematusest ja piire mitte tunnetades/teades võib isegi allpool auto võimete piire kole lugu juhtuda
Igatahes kui midagi siin kokku lepitakse ja aeg mulle istub, mis selgub ilmselt üsna vahetult enne konkreetse aja saabumist, siis kohale ehk ikka tulen.
Siis näis mis saab.
Kogenematusest ja piire mitte tunnetades/teades võib isegi allpool auto võimete piire kole lugu juhtuda

Igatahes kui midagi siin kokku lepitakse ja aeg mulle istub, mis selgub ilmselt üsna vahetult enne konkreetse aja saabumist, siis kohale ehk ikka tulen.
Siis näis mis saab.
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
- Toots
- Huviline
- Peamine sõiduk: Peamine sõiduk ei ole bmw. Pühapäev: e34 550i V12
Kui see on see,mis ma arvan,siis sinu tulemustele keegi vist vastu küll ei saa,kui just tankiga ei tule...Martin530 kirjutas:ma pean vaatama äkki saan ka ühe jeebi et siis oleks äkki sutsu huvitavam.

Viimati muutis Toots, 26.01.2007 10:53 27, muudetud 1 kord kokku.
ikka see sama jahtoots kirjutas:Kui see on see,mis ma arvan,siis sinu tulemustele keegi vist vastu küll ei saa,kui just tankiga ei tule...Martin530 kirjutas:ma pean vaatama äkki saan ka ühe jeebi et siis oleks äkki sutsu huvitavam.Peaks ka kõrvalt vaatama tulema ja äkki ka ronima,kui sobiva masina saab.

Ma olen harjunud mudaga. paraku kahjuks hetkel pole erilist muda

ma tean muidu selliseid toredamaid kohti ka

aga mis kella pikku see toimuma peaks

sest ise ma olen ilmselt see nädalavahetus saaremaal Maasturite Talvesõit "SAAREKOLL 2007" üritusel 26. 28. ja sealt siis ma ei tea
mis kell ma pühapäeval linna jõuan. plaanis on hommikuse praamiga tulla ja männiku üritusele ka jõuda

küsimus osalejate et ,mis masinaga keegi sõidab? siis teaks kas tasub sinna teise kohta minna

-
- Huviline
Ning siin meil peaks ju erinevaid iX, Xi, Dx ja X5 omanikke olema ju küll..
Ega peagi autot lõhkuma, proovime natuke paksemat lund ja väikest tõusunurka. Ürituse eesmärk on rohkem värsket õhku hingata, juttu puhuda ning natuke autosid katsetada 
Ning piinlik lugu, isegi pean ühe päikese maa toodangu pargimaasturiga tulema. Ehk tuleb ikka foorumi kohaseid autosid ikka ka
Ning siin meil peaks ju erinevaid iX, Xi, Dx ja X5 omanikke olema ju küll..

Ning piinlik lugu, isegi pean ühe päikese maa toodangu pargimaasturiga tulema. Ehk tuleb ikka foorumi kohaseid autosid ikka ka

GS
Kui Sa enne proovinud pole, mine kindlasti. Pärast vaatad oma autot hoopis uue pilguga. Automaatkasti õlit(amat)use tõttu soovitatakse väga suurtel kallakutel mitte kogu võimu taha rakendada, kuid kui pea vähegi külm hoida, ei tohiks halba miskit teha.Pille kirjutas:Ei maksa unustada, et mul on automaatkast ning olematud kogemused sellisel maastikul.
Aga ma kaalun ja mõtlen seda asja täitsa. Kui olen liiga arg ise müttamiseks, siis ehk tulen moraalseks toeks.
...meenutades endist ixi ainult hea sõnaga:

- eero
- Huviline
- Kontakt:
No me - st. mina, Raivo @ CRV, Kops @ mingi kaubaauto, vist Jumper või Boxer ja keegi Raivo semu @ Land Cruiser - tulime parajasti sel ajal sealt tankodroomilt tulema.
Peab ütlema et ütlemata tore sport pühapäeval ilusa ilmaga harrastada
Ja iseenesegi üllatuseks selle jutu et X5-ga teelt kõrvale pöörata ei maksa võib kohe kiiresti suhu tagasi panna. Igast mäest läks üles, keskmistel mägedel ei võtnud ratasti ringi. Seda moodi ka polnud et jääb kinni või ei jaksa vms. Väga impressed
Keskmine kulu 25,5
Mõned pildid tegin ka, aga seebikarp tänu külmale ilmselt rohkem ei võimaldanud. Mihklil oli mingi asisem toru kaasas, ehk sealt tuleb midagi paremat. Minu pildid muidu siin
Peab ütlema et ütlemata tore sport pühapäeval ilusa ilmaga harrastada

Keskmine kulu 25,5

Mõned pildid tegin ka, aga seebikarp tänu külmale ilmselt rohkem ei võimaldanud. Mihklil oli mingi asisem toru kaasas, ehk sealt tuleb midagi paremat. Minu pildid muidu siin
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT
Väga lahe oli!
Täitsa hämmastavalt hästi läbisid rada X5 ja minu pargikäru.
Ja taaskord leidis tõestust fakt, et rehvid rehvid rehvid loevad ikka väga palju. Sõber Joel mul oli üsna hädas oma LC-ga (m+s linnarehv), tõeliselt libe
Aga tore, hea, et päris üksi ei pidanud tulema ning thumbs up eerole kes ikka raatsis oma X5-te eksploteerida.
Ning äkki kops lisab siis mõne ülesvõtte samuti
Täitsa hämmastavalt hästi läbisid rada X5 ja minu pargikäru.
Ja taaskord leidis tõestust fakt, et rehvid rehvid rehvid loevad ikka väga palju. Sõber Joel mul oli üsna hädas oma LC-ga (m+s linnarehv), tõeliselt libe

Aga tore, hea, et päris üksi ei pidanud tulema ning thumbs up eerole kes ikka raatsis oma X5-te eksploteerida.

GS
- eero
- Huviline
- Kontakt:
Heh, ma olin alguses üsna skeptiline. Nüüd mõtlen et peaks veel minemaRaivo kirjutas:ikka raatsis oma X5-te eksploteerida.

-
- Huviline
No see pole küll mingi vabandus. Minul näiteks venis eelmine õhtu vanade sõprade seltsis ikka väga pikaks. Sügava une vastu aitas äratuskell, mis kella kümnest minu unne tungis.Pille kirjutas:ah kurja, ma just suts aega tagasi ärkasin...
Tegelikult ei oleks vist IX'i kliirents sellisele maastikule kõlbanud. Mõnes kohas olid päris sügavad vaod, et selle masina teekond lõpetada.
Eero, sulle veel kord suur tänu sõidu eest. Väga lahe oli sinu masinaga mägesid vallutada. Ei oleks tõesti uskunud, et X5'le on see nagu lapse mäng. Ajakirjandus liialdab vahest päris tublisti. Alguses oli päris hämmastav vaadata, kui X5 läks nagu muuseas üles sealt, kus tõeline maastur jänni jäi. Samas CRV sai selle tööga kõige paremini hakkama. Rehvidel on tõesti väga suur tähtsus.
Mina olin ikka seda marki masinaga, millega rallimaailmas viimastel aastatel tegusid tehakse. Kahjuks "küngaste kunniks" teda nimetada ei saaEero kirjutas:No me - st. mina, Raivo @ CRV, Kops @ mingi kaubaauto, vist Jumper või Boxer ja keegi Raivo semu @ Land Cruiser - tulime parajasti sel ajal sealt tankodroomilt tulema.

Lõhkumiseks läheks siis kui suurema hooga vallidest ja kraavidest läbi sõita. Vaikselt sõites ei ole see mingi lõhkumine.Eero kirjutas:Heh, ma olin alguses üsna skeptiline. Nüüd mõtlen et peaks veel minemasest see tegevus tundus X5le päris kodune olevat ja polnud üldse lõhkumine.
Lisan siis mõned enda pildid ka siia. 4x4 Männikul
Väga tore üritus oli