3 -seeria BMW-de kogunemine 4. Veebruaril Ülemiste parklas
ikka, kui midagi erilist vahele ei tuleMartin530 kirjutas:rain äkki sa saad seekord mulle ka küüti pakkuda kuna ilmselt selleks ajaks veel auto suht pulkkadeksRain530 kirjutas:Krt, ma pean tagaluugil esimese ja teise numbri ära vahetama, siis vist võiks ka ennast samasse ritta ajada kolmekatega
Aga tegelikult üritaks kah siis kolmekaid ikka kaema tulla

Parkla on tasuta, koguneb rahvas niisama, ajab juttu, uurivad-puurivad üksteise autosi. (äkki minnakse isegi kuhugi edasi, kohvile, või midagi)ollo kirjutas:Mis värk seal on , et kas mingi lihtne kogunemine, või toimub midagi erilist?
Ja, et kuidas selle parklaga on? Et kas mingi tasuline või tasuta?

Mercedes EQS 450+ 2022
Ülemiste parkla suur ja lai, seega parkimisega kohe kindlasti probleemi ei tohiks olla ning raha minu teada ka seal parkimise eest keegi ei taha. Kas midagi toimub või mitte seda tuleks ürituse korraldaja käest küsidaollo kirjutas:Mis värk seal on , et kas mingi lihtne kogunemine, või toimub midagi erilist?

Midagi peale pildistamise planeeritud pole. Kui huvilisi tekib kohapeal saab seal otsustada, söögikohad ju samas lähedal keskuseski ning nagu ma juba mainisin siis Sossi kvartalis seal mitu muud meelelahutusvõimalust. Ja alati saab haarata telefoni ning uurida ka juba kohapeal kas seal vabu kohti on. Alati ei pea ju kõike "ette, taha ära tegema" ning pärast nentima, et huvilisi pole kuna ilm on halb või raha otsa saanud.Rain530 kirjutas:Ülemiste parkla suur ja lai, seega parkimisega kohe kindlasti probleemi ei tohiks olla ning raha minu teada ka seal parkimise eest keegi ei taha. Kas midagi toimub või mitte seda tuleks ürituse korraldaja käest küsidaollo kirjutas:Mis värk seal on , et kas mingi lihtne kogunemine, või toimub midagi erilist?
X3 3,0D E83 & 123c E82
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Mis te kõik põete- usun ja olen sellest nii aru saanud, et kõik need üritused ongi üldjuhul tehtud uute tuttavate leidmiseks ja niisama mõnusaks ajaviitmiseks/veetmiseks 
Üldiselt tundubki, et on mingi kontingent, kes käiks kõikidel üritustel võimaluse korral kohal- olgu siis 3ste, 5ste, 7ste või mis iganes üritused ja pole vast kedagi ära aetud seni

Üldiselt tundubki, et on mingi kontingent, kes käiks kõikidel üritustel võimaluse korral kohal- olgu siis 3ste, 5ste, 7ste või mis iganes üritused ja pole vast kedagi ära aetud seni

-
- Huviline