K: E32 730 kütusekulu kohta!
K: E32 730 kütusekulu kohta!
selline mure, et soovisk teada, palju teistel see auto linnas kütet preagu talvel võtab, mul näiteks võtab korralikult sõites 20l, kas ei ole kuidagi palju ja mul on tegu veel v8 160kw mootoriga.
- veekaheksa
- Huviline
- Peamine sõiduk: Audi A4 3.0 TDIQ
- Telefon: 5295728
- Kontakt:
zoomer
njah siis peaks mingi uurima mis viga võib olla 

Arvan et see normis.Omal 750 ja praegu peaks ees olema vast 23l/100.See on ainult linna sõit ja kui auto kohapeal käib siis läheb see number ju ka suuremaks!Talvel lased ju ikka hommikuti mootori soojaks enne sõitu.Algul tundus mulle ka kahtlane,aga vajutasin vahepeal näidud nulli ja jälgisin siis keskmist kulu.Töölt koju sõites sain ilusti linnas 13-15 hakkama,aga pikapeale läheb see number ikka ülesse.See oli muidugi väga rahulik sõit,aga tavaliselt mulle ikka meeldib vajutada ja kisub ikka 23 peale (isegi 24 on olnud)! Sama mul tuttaval on väike golfi junn (vast 1,8) ja tema linnakulu oli 20:) Ta küll ütles et see kukub ikka allapoole aga sellegipoolest mootorite vahe on ikka meeletu.
330d 150kw
Re: K: E32 730 kütusekulu kohta!
Külma mootori ja lühikeste otste puhul on see kulu täiesti normaalne. Endal lühikesi otsi sõites kulu 17,5 , sooja mootor ja pikeamte otste puhul kukub kulu julgelt 14-15 pealezoomer kirjutas:selline mure, et soovisk teada, palju teistel see auto linnas kütet preagu talvel võtab, mul näiteks võtab korralikult sõites 20l, kas ei ole kuidagi palju ja mul on tegu veel v8 160kw mootoriga.