Tauri kirjutas:SwitC kirjutas:
Muide minu kohaoleku ajal veeres kohale ka valge-sinise värvides "inpektor kukeke". Paistis et keegi meie omadest suhtles nendega.Tunnengi huvi,et millest onu politseinikud rääkisid või olid isegi BMW huvilised(omanikud)

Tahtisd hirmsasti joonele panna aga Kops saatis nad selle jutupeale kiiresti minema

Ma nüüd ka üle pika aja foorumile pihta saanud.
Pollarid tundsid huvi, et miks nõnda palju BMW'sid on parklas. Ma siis viisakalt seletasin, et pole nende asi ja palusin neil uttu tõmmata kui nad ei taha, et neil halvasti läheks.
Ei, tegelikult oli tegemis üllatavalt toredate ja viisakate politseinikega, kes tundsidki huvi, et miks meid nii palju on. Mina siis ütlesin, et huvilised on lihtsalt kokku saanud, et rääkida veidi BMW teemal. Et me ei ole mingid striitreiserid ja meil ei ole plaanis kiirendus- või kummipõletus võistlust korraldada. Siis küsiti, et kas tegemist on BMW klubi üritusega. Mina vastasin jaatavalt, mille peale roolis olnud inspektor (meesterahvas) rahulolevalt naeratas, justkui oleks ta teadnud, et BMW klubi rullnoklusega ei tegele. Igaks juhuks mainisin, et päris kõik kohalviibijad ei ole klubilised. Peale seda soovisid nad ilusat õhtut ja sõitsid minema.
Tõesti väga toredad politseinikud olid. Nendega ajaks teinekordki juttu.
Pilte sel korral väga palju ei teinud ja nendest mis tegin on mõningad
siin