andke nõu!!bmw 316 1.8 pritsung E30 88a.
andke nõu!!bmw 316 1.8 pritsung E30 88a.
andke nõu
auto käis korralikult
siis sai bensiin otsa peale seda auto käis vel natukese ja siis kohapeal käies langesid pöörded ja auto suri välja
ja enam käima ei läinud
tõmmates veel paar korda läks aga mootor käis nimodi nagu oleks pütt tagant ära ja niikui üritasid sõitma hakata suri lihtsalt välja ja enam ei käivitu,isegi ei luba.
kas võib olla siuke viga et paagi põhjast sedi on pihustites ja need sitased või umbes??
või mis muud veel viga võib olla??
äitäh
auto käis korralikult
siis sai bensiin otsa peale seda auto käis vel natukese ja siis kohapeal käies langesid pöörded ja auto suri välja
ja enam käima ei läinud
tõmmates veel paar korda läks aga mootor käis nimodi nagu oleks pütt tagant ära ja niikui üritasid sõitma hakata suri lihtsalt välja ja enam ei käivitu,isegi ei luba.
kas võib olla siuke viga et paagi põhjast sedi on pihustites ja need sitased või umbes??
või mis muud veel viga võib olla??
äitäh
väike parandus..
aasta on 86:)
vastus
jah bensiini olen sinna valanud juba küll ja küll
vastus
seda ma tean jah et pritsungitel nii ei tohi
aga ma ei tahaks uskuda et see selle viga on
ma kaldun ise arvama et pihustid
aga eks peab üle vaatama
imelik jah et kõik oli korras bensiin sai otsa panin bensiiini sisse läks ilusti käima ja pool tunnikest hiljem kohapeal käies pöörded langesid ja oligi kõik paar tundi hiljem korra läks veel käima aga peale seda on ainult tõmmates läinud aga korralikult käima pole jäänud ei tea milles see jama olla võib
aga ma ei tahaks uskuda et see selle viga on
ma kaldun ise arvama et pihustid
aga eks peab üle vaatama
imelik jah et kõik oli korras bensiin sai otsa panin bensiiini sisse läks ilusti käima ja pool tunnikest hiljem kohapeal käies pöörded langesid ja oligi kõik paar tundi hiljem korra läks veel käima aga peale seda on ainult tõmmates läinud aga korralikult käima pole jäänud ei tea milles see jama olla võib

-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
vastus
jah lähengi varsti vaatan ,aga kui pole asi filtris siis miski muu asi..eks oeab hakkama katsetama
-
- Huviline
vastus
ja kui on küttepump siis mis selle hind võiks olla? 

-
- Huviline
vastus
jah mulle öeldi et tavaliselt need kõik piixus et ainult näitavad et mootor töötab aga pump ise ei löö
-
- Huviline