ei hakka foorumi pika tekstiga risustama, kel huvi tsekib blogi http://guardv.blogspot.com/
JD kirjutas: Ei oskagi midagi kosta. Olen isegi nimetatud Carstopis korduvalt käinud ja seni pole probleeme esinenud ning teenindus on ka üle prahi olnud.. ptüi, ptüi, ptüi
M.P kirjutas:Kui nad üritasid isegi rikutud eelsüüteküünla pesa varjata, siis on asi ikka paha, olgu siis milline teenindus tahe, aga sellise asja puhul peaks juba kohe omanikule helistama ja oma rahadega keerme taastama seal. Ei ole normaalne kui hea näoga antakse kätte auto millel küünal mingi ratsiga kuidagi sisse keeratud ja selle eest veel ausa näoga raha vastu võetakse.
truumu kirjutas:Ei taha seda firmat kuidagi kaitsta, kuid aus olles ei ole küünalde sisse äramurdumine mingi uudis ja Carstop-i selles süüdistada ei saa kohe kuidagi
See ei ole üldjuhul seotud räpaka tööga vaid kaua mootori küljes olnud detailide omapäraga ehk siis füüsikaga-keemiaga
Kes ei usu, võin anda prooviks välja keerata 15 aastat VW Golfi kollektoris olnud lambdat kus teras ja malm on juba kokku kasvanud
Veel vähem on õigust neilt raha sisse nõuda
Samamoodi võib hagi esitada BMW tehasele, et valmistamisel keerati küünlad liiga kõvasti kinni
Pealegi kui viitsid tähelepanelikumalt blogi lugeda, helistas Carstopi meister kliendile ja teatas äpardusest
Igati korrektne ju?
Ja üldse on viimasel ajal jube popiks muutunud mingi firma maine hävitamine
Rahuneksime veidi maha ja vaataksime asja erapooletult?
Üldiselt oleks ikkagi korrektne ja eetiline need probleemid firma endaga lahendada, mitte mööda foorumeid paanikat tekitada
Töömehe või firma nime täistegemine pole kuigi keeruline aga kas selle peale olete mõtelnud, mis vaeva on sama firma näinud, et konkurentsis püsida ja positiivne image luua?
See tuleb aastatepikkuse töö ja vaevaga, puuduse ja hädaga, higi ja pisaratega
Ja siis tuleb mingi inimene ja ühe kirjareaga tõmbab mitmele inimesele vee peale?
Kes tõstab käe ja ütleb, et on oma ametis olnud täiesti eksimatu?
Tahaks sellist Supermani oma silmaga ka kaeda
Nägidsa, normaalneguardvv kirjutas:täna hommikul helistati carstopis,t et ma auto neile viiksin ja et see läheb ikkagi garantii alla
Olen täitsa nõus. Carstopi Pärnu esindus paneb ka jura. Eelmise autoga tehti mul sama asi. Öeldi et see ja see on läbi, remonti läksin siis teise firmasse ja ütlesin, et need asjad peaks läbi olema, vaadati mind imelikult ja öeldi et korras. Lasin siis seal autol silla reguleeridasteve6 kirjutas:Endal ka Carstopiga halvad kogemused , küll tallinna omaga..Nimelt ei tea mehed silla kontrollimisest mitte midagi ..Nad oleks mul ära vahetanud jupid mis olid täiesti töökorras .
Minu kogemus Kadaka tee Carstopiga - vahetati paar sillajubinat ja hakati siis silda reguleerima ... tulemuseks rool risti peal. Sõitsin mingi paarkümmend km ja läksin tagasi, et pandaks rool otseks nagu enne sillajubinate vahetust oli. Reguleeriti siis uuesti üle - selle tulemusena rool teisele poole risti. Uuesti tagasi minnes leiti, et nii vanal autol ei saagi - et kere on ikka juba vajunud hoolimata sellest, et avariisid pole ja silda ei saagi paika enam.raiks660 kirjutas:PS.carstopis on nii köva sillareg.pink et isegi uute esisilla detailidega silda ei saa reguleerida(asi vist oli laiskuses või ei tahtnud nad raha saada tehtava töö eest)
Meie karaasi 5 aastase tegutsemise jooksul on ka ikka vahel juhtunud,nagu kõigil,kes midagi teevad. Oma si...a oleme püüdnud alati ise nii ära siluda,etguardvv kirjutas:kaldun arvama, et need remondimehed kes siin nii kõvasti vastu sõdivad ka ise ilmselt selliseid käkerdusi kokku keeranud on ja sellepärast nii vihaselt siin võitlevadki, paluks siiski veelkord jääda objektiivseks
see pole mingi jura ega must pesu kui konkreetsetest faktidest mis on veel ka sõltumatu ekspertiisi läbinud siin räägitakse!![]()