Osta- FuelMax.
http://www.hot.ee/fuelmax/index2.htm

Ütlen ausalt: ei taha. Sellepärast sõidangi BMW-gaSerzan kirjutas:Tahat säästa kütus kuni 27%?.
Ma arvan, et see on igati mõistlik ettepanek ja et pakkuja ainus viis tõestada, et ta ise oma asja usub, oleks sellega nõustuda.patrik kirjutas:ettepanek:
teeme testi. kui asi vastab nõuetele, ostan selle ja maksan kõik testiga seotud kulutused. kui ei, maksad kinni minu aja, jõustendi aja, ttü laborite aja ühesõnaga kõik kulutused jne, jne jne
mis sa arvad?
Natuke kallis viis testimiseks, lihtsam variant oleks cruise controli ja OBC-ga autoga mingit kindlat teelõiku läbida selle fuelmaxiga ja ilma. Kompuutri kütusekulu näidik oleks 27% säästu mõõtmiseks piisavalt täpne küll.patrik kirjutas:ettepanek:
teeme testi. kui asi vastab nõuetele, ostan selle ja maksan kõik testiga seotud kulutused. kui ei, maksad kinni minu aja, jõustendi aja, ttü laborite aja ühesõnaga kõik kulutused jne, jne jne
mis sa arvad?
See on puhtalt aju kaudu kütusekoguse ja ajastamise optimeerimiseks, mitte kütuseosakeste magneetiliseks ümberkoordineerimiseks.Raivo kirjutas:Hmm, turbodiislitele pakub Alptom mingisugust Tuningbox'i, mis samuti paigaldatakse ka kusagile pritse lähedusse. Maksab oma 7K kanti.
Sõber pani A4'le peale ning on igati rahul..
Nujah,ma võin testimiseks pakkuda audittruumu kirjutas:kui ainult CO ja HC järgi vaadata, siis peaks mingi Audi stendi panema, peale katti gaase möötes ei näe me midagi![]()
2. lambda välja lülitud(et näitajad ei muutuks pidevalt)
see eeldab ümberprogetud aju...