Ja diisli kohta manuali, repair manual v.m.s ei leidnud (kusjuures ma otsisin ja mitte ühe õhtu

Sümboolse tasu olen nõus ka välja käima asjalike materjalide eest
autoks siis 325td 95a sedaan manuaal.
Sinu skeem on originaal ja ongi parim, mis saada. Gaasipedaali ühenduse leiad DDE2.1 skeemilt, täpsemalt lehelt 1360.2-05.BigMoneyWaste kirjutas:Teab keegi midagi pumba ja gaasipedaali vahelistest ühendustest, skeemi näol ma mõtlen. Tahaks turvalisus tõsta ja aretaks sinna mingi katkestuse vahele.
Natuke on häbi küll jah et ise ei leidnudSinu skeem on originaal ja ongi parim, mis saada. Gaasipedaali ühenduse leiad DDE2.1 skeemilt, täpsemalt lehelt 1360.2-05.
NB! Gaasipedaali ja pumba vahel on ikka DDE, diiselmootori juhtarvuti, arvesta sellega.
See on küll hea mõte, vajaliku pinge saab mõõta.Mõistlikum oleks DDE sisendil 37 mingit konstantset pinget hoida, nt. 0,5V (täitsa lambist praegu, ma ei oska peast öelda, mis see lubatud vahemik on seal) nii, et DDE mootorit ainult tühikäigul hoiaks, sõltumata pedaali asendist.
Kas siis tühikäik ka ära ei kao või???Alternatiiv oleks ka 2 klemm lahti võtta, see on +5V toitepinge DDE-st.
Olen mõelnud selle peale.Kui vaja on mootorit blokeerida, pange el.magnetklapp kütusesüsteemile ja asi vask
Kui see oli sarkastilise märkusena mõeldud siis ei ole ma veel autol ühtegi juhet pooleks lõiganud ja võibolla ei lõikagi. Selleks et aru saada milline lahendus parim on ongi vaja ka halbu lahendusi lahata, et need ei esineks lõpuks valituks osutunud lahenduses või mis?eks igaüks ise otsustab kui palju maksab kindlusetunne et tema auto jääb alles. mõnele 30 teisele 1500 eeku.
aju ära kindlasti rahule jäta, tee ikka lõpuni. siis hea pärast öelda et vaatamata pessimistide hoiatustele....
tehtud!
Seega 0,3v vaja aga kuidas seda teha LM317 pingeregulaator algab alles 1,2v-s, esimene mis pähe tuli. (googli avarustest leian ilmselt ise ka lahenduse aga kui tead.....säästad mind väikesest vaevast)Vaatasin järgi, gaasipedaali signaali lubatud vahemik on 0,3V (tühikäik) kuni 4V (täisgaas). Alla selle saad vea "lühis massi" ja üle selle "lühis plussi".
Täpselt!!! Varas läheb ka hulluks ennem kui minema saab sõitaLiiga palju on olnud autosid, kus otsid ennast vigaseks tänu igatsugu kodukootud "Kulibinitele"...
Varas lolliks ei lähe, viib auto minema treilaga või slepisTäpselt!!! Varas läheb ka hulluks ennem kui minema saab sõita
Väga masendav jutt aga ilmselt tõsiNeed blokeeringud mõeldud poisikeste vastu, kes lõbusõitu tahavad teha
Tõsist varast need ei heiduta
Iga liigne ühendus või juhtmete pikkuse muutmine võib juhtploki segi ajada
too peaks olema suretusklapp.M.P kirjutas:http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15
Mina mõtlesin klappi number 3