e39 rattalaager...
e39 rattalaager...
Et siis täpsemalt huvitab mind kui palju maksab 96 aasta e39 525tds´ile esiratta laager?
- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Re: e39 rattalaager...
uuri saaremaalt sellisest firmast nagu Autoekspert (võibolla nüüdseks nime vahetanudIguana kirjutas:Et siis täpsemalt huvitab mind kui palju maksab 96 aasta e39 525tds´ile esiratta laager?

- Marko S
- Huviline
- Peamine sõiduk: E39 530d
- Kontakt:
Kuna ma ise tegelesin kunagi küll veoautodega,siis nägin igasuguseid mehi seal.Omadest kogemustest,millega seal konkreetses firmas kokku puutunud,siis kõik mis puudutab veermikku,rattalaagrid,amordid,kettad,klotsid jms nipetnäpet ja üleüldse : kui ikkagi võimalus,siis romulatest mööda hiilida.uus varuosa on ikka uus ja samas vana kasutamine võib teistele ohtlikuks muutuda.kuid vahel võib lihtsalt sattuda midagi head ja uut näpuvahele väiksema raha eest,kuiseda näiteks esinduses või muus poes küsitakse.
Lihtsalt soovitus,et auto elutähtsad osad on ikkagi soovitav kas A või B varuosana,endal ka kindlam
Lihtsalt soovitus,et auto elutähtsad osad on ikkagi soovitav kas A või B varuosana,endal ka kindlam

ei tea kuidas saab kasutatud laagrit tagasi välja (esisillast kätte) ei kujuta ette- mul on juba laagrivahetusi mitmeid olnud kuid peaaegu kõik on saanud vigastusi mahavõtmisel.
Ma arvan et kui kasutatud, siis juba kogu püstikuga (või selle metallist osaga kus laager asub (nii olen teinud e34 peal) - ei kujuta ette kuidas saab laagrit välja ilma seda vigastamatta.....
Ma arvan et kui kasutatud, siis juba kogu püstikuga (või selle metallist osaga kus laager asub (nii olen teinud e34 peal) - ei kujuta ette kuidas saab laagrit välja ilma seda vigastamatta.....
e39 on rattalaager koos rummuga ja kinnitub 4poldigaDanil523 kirjutas:ei tea kuidas saab kasutatud laagrit tagasi välja (esisillast kätte) ei kujuta ette- mul on juba laagrivahetusi mitmeid olnud kuid peaaegu kõik on saanud vigastusi mahavõtmisel.
Bmw sõidurõõm