E34 sedaanide kogunemine
E34 sedaanide kogunemine
tere mul tekkis väike küsimus et miks ei ole korraldatud näiteks e34 sedaanide kokkutulekut ??? 

Bmw sõidurõõm
Aare jutus on tõetera sees tegelikultAARE530 kirjutas:Vabandan, aga mind hakkab juba vaikselt häirima see asi, kogu aeg on mingid parklakogunemised- kolmesed, 5sed sedaanid, 5sed touringud, Xid, ja ma ei tea, mis siin veel välja mõeldakse.. Miks ei võiks kõik koos olla, nagunii on muude seeriate autosid alati esindatud...

BMW
Mul oli plaanis teha oma järjekordne E34 kogunemise vol. (kes käinud see teab millest jutt/kasutage otsingut) nüüd talvel, kuid aja kiire liikumise ja eestist eemaloleku tõttu jäi see tegemata. See-eest on plaan teha kevadel,kui mätas juba kuiv, esimene selleaasta grillimine E34 meestega koos väikese põneva ekskursiooniga, et asjal ka pointi oleks. Autosid nähtud ja pildistatud juba küllaga, natuke vaheldust ka sisse.
Aga sellest kõigest hiljem eraldi teemana, kui õige aeg käes ja mõtted koos.
Loodan muidugi, et kiire ajavool ja töö teispool lahte järjekordselt asja omakohta ei keera
Loodan muidugi, et kiire ajavool ja töö teispool lahte järjekordselt asja omakohta ei keera

Viimati muutis randos, 18.03.2007 22:57 33, muudetud 1 kord kokku.
Aga keegi ei ole kunagi keelanud tulla E34 tournigute kogunemisele E39 touringuga... lihtsalt väike palve... pargi natuke eemaleAARE530 kirjutas:Vabandan, aga mind hakkab juba vaikselt häirima see asi, kogu aeg on mingid parklakogunemised- kolmesed, 5sed sedaanid, 5sed touringud, Xid,

uhhh... nüüd tuli OT;
aga kui keegi mõtleb, et teeks sedaanide kogunemise siis ma olen nõus kohale tulema, aga pargin lihtsalt eemale ja teen mõned klõpsud.
Viimati muutis Jaanus_P, 18.03.2007 22:35 56, muudetud 1 kord kokku.
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
jumal küll
teeks aprillis suure kevadise kogunemise ja tulla võivad kõik BMW'd ainult, et lepiks kokku, et sedaanid pargivad ühte kohta, kupeed teise, touringud oma kohta jne
jääks ka väga silmapaistev kogunemine ja saaks stiilsed pildid teha
ja siis võiks kõik reidi kontosid vahetada ja feimida
ei aga tglt, seda kogunemis ja parkimis asja mõtlesin tõsiselt
teeks aprillis suure kevadise kogunemise ja tulla võivad kõik BMW'd ainult, et lepiks kokku, et sedaanid pargivad ühte kohta, kupeed teise, touringud oma kohta jne
jääks ka väga silmapaistev kogunemine ja saaks stiilsed pildid teha
ja siis võiks kõik reidi kontosid vahetada ja feimida

ei aga tglt, seda kogunemis ja parkimis asja mõtlesin tõsiselt
Randose üritust ootan ka mina, kahel korral olen kohal olnud ja kahetseda pole tõesti midagi.randos kirjutas:Mul oli plaanis teha oma järjekordne E34 kogunemise vol. (kes käinud see teab millest jutt/kasutage otsingut) nüüd talvel, kuid aja kiire liikumise ja eestist eemaloleku tõttu jäi see tegemata. See-eest on plaan teha kevadel,kui mätas juba kui, esimene selleaasta grillimine E34 meestega koos väikese põneva ekskursiooniga, et asjal ka pointi oleks. Autosid nähtud ja pildistatud juba küllaga, natuke vaheldust ka sisse.
Mercedes EQS 450+ 2022
Kas tõstad postituste arvu? Kui ei siis ehk selgitad?Indrek_M kirjutas:Masendav.Jaanus_P kirjutas: aga point selles, et kui keegi hakkab pilti tegema siis teistsugune masin rivis rikuks pildi
Tahtsin lihtsalt öelda seda, et kui sa auto ostsid siis sa ju ostsid sedaani, et erineda tournigust... ja nüüd kui pilti teha siis tahad sedaaniga sarnaneda touringutega?
E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.