probleem juhitavusega
probleem juhitavusega
Vahetasin velgi ja nendega koos ka kummid..
töökojas vend enda arust midagi balanseeris aga auto kisub tugevalt paremale,vasakule raskem keerata.. ehk väga veider on sõita
soovitage palun mõnda normaalset töökoda, kus asi kindlasti korda tehakse!
töökojas vend enda arust midagi balanseeris aga auto kisub tugevalt paremale,vasakule raskem keerata.. ehk väga veider on sõita
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan Leaf
Re: probleem juhitavusega
Vabalt võib viga olla ka rehvides. Mina olen tavaliselt ostnud kasutatud suvekaid alla ja kaks komplekti ma ei tea mitmest on olnud sellised, et rehvid kisuvad ühele või teisele poole.kapsauss kirjutas:Vahetasin velgi ja nendega koos ka kummid..
Indrek
Re: probleem juhitavusega
Siis ei tohiks ju midagi imestamisväärset olla.Indrek_M kirjutas:Mina olen tavaliselt ostnud kasutatud suvekaid alla ja kaks komplekti ma ei tea mitmest on olnud sellised, et rehvid kisuvad ühele või teisele poole.

Ei tahtnud uut teemat teha, aga probleem sama pmst.
Nimelt vasak tagumine kumm kipub tihti tühjenema. Nädalas kord vähemalt vaja täis lasta.
Teised ei tühjene nii silmnähtavalt. Mina ei tea kas ventiil laseb läbi või kumm.
Ise arvan, et kui oleks auk kuskil, siis oleks ta mul ööpäevaga tühi. Järelikult ventiil laseb läbi?
Kuidas tänapäeva rehvidega on, kas ventiili annab vahetada või tuleb uus rehv osta?
Tubeless rehvid all hetkel.
Nimelt vasak tagumine kumm kipub tihti tühjenema. Nädalas kord vähemalt vaja täis lasta.
Teised ei tühjene nii silmnähtavalt. Mina ei tea kas ventiil laseb läbi või kumm.
Ise arvan, et kui oleks auk kuskil, siis oleks ta mul ööpäevaga tühi. Järelikult ventiil laseb läbi?
Kuidas tänapäeva rehvidega on, kas ventiili annab vahetada või tuleb uus rehv osta?
Tubeless rehvid all hetkel.
Käisin täna rehvieksperdis. Ütlesin läheb tühjaks koguaeg.
Võeti ratas alt ära ja mis leidsime oli: KRUVI !
Sealt sisiseski. Poleks kruvi olnud, oleks ta hetkega tühi.
Enne sõitu lasin bensukas täis ja läksin asju ajama. Lippasin siis sealt läbi ja 85 eegu eest sain korda.
Kuna rehvid suht kulunud, ei hakanud nad rehvi maha võtma. Panid mingi jama sinna auku ja pidi hoidma.
Eks näis kui kauaks.
Ega tõsi ta on. Varsti niikuinii vaja talvekad alla panna ning järgmiseks suveks plaan uued veljed koos rehvidega muretseda niiet vahet pole.
Peaasi et hoiab.
Võeti ratas alt ära ja mis leidsime oli: KRUVI !
Sealt sisiseski. Poleks kruvi olnud, oleks ta hetkega tühi.
Enne sõitu lasin bensukas täis ja läksin asju ajama. Lippasin siis sealt läbi ja 85 eegu eest sain korda.
Kuna rehvid suht kulunud, ei hakanud nad rehvi maha võtma. Panid mingi jama sinna auku ja pidi hoidma.
Eks näis kui kauaks.
Ega tõsi ta on. Varsti niikuinii vaja talvekad alla panna ning järgmiseks suveks plaan uued veljed koos rehvidega muretseda niiet vahet pole.
Peaasi et hoiab.
Vastates esimesele postitusele, siis kasutatud rehvide puhul ei ole ime, et kisub.
Kui eelmisel kasutajal oli pisukenegi probleem kokkujooksuga kulutab see rehvi ühe külje rohkem ära, kui teise ja sellest piisab, et kiskuma hakkaks.
Kunagi aastate eest kasutasin Saugal mingeid vanu ringraja slikke ja esimene kord kui sõitu läksin tuli kahe käega kinni hoida, et auto teelt paremale ei pööraks, tõstsin vasema paremale ja vastupidi ja kõik oli kombes. Slikid olid ühtesuundapidi ringrajal sissetöötanud.
Kui eelmisel kasutajal oli pisukenegi probleem kokkujooksuga kulutab see rehvi ühe külje rohkem ära, kui teise ja sellest piisab, et kiskuma hakkaks.
Kunagi aastate eest kasutasin Saugal mingeid vanu ringraja slikke ja esimene kord kui sõitu läksin tuli kahe käega kinni hoida, et auto teelt paremale ei pööraks, tõstsin vasema paremale ja vastupidi ja kõik oli kombes. Slikid olid ühtesuundapidi ringrajal sissetöötanud.
E28:2,0, E28:2,5, E28:3,0; F21