Säästa kütus kuni 27%.
- Priit Peljo
- Huviline
Ma võin kihlvedu vahendada küll
pilet 5 eesti krooni.
variandid:
var. 1. "jubin" vastab reklaamitule, aitab säästa kütust, ning tagab puhtamad heitgaasid.
var. 2. jubin on lollikeste püüdmiseks ning ei avalda mingit mõju
käibest 10% läheb vahendajale (ehk mulle). 90% jaotatakse võtjate vahel võrdselt.
Olete nõus?

pilet 5 eesti krooni.
variandid:
var. 1. "jubin" vastab reklaamitule, aitab säästa kütust, ning tagab puhtamad heitgaasid.
var. 2. jubin on lollikeste püüdmiseks ning ei avalda mingit mõju
käibest 10% läheb vahendajale (ehk mulle). 90% jaotatakse võtjate vahel võrdselt.
Olete nõus?

sai müügimehele priva ka saadetud, kuid paistab, et püss on pöösasse visatud
igatahes homme oleme valmis testiks, kel huvi, on oodatud
autot parkida parem tee keskele(kahe suuna vahele) või üles, Laagna poe parklasse(muidu ummistame töökotta sissesõidu ära)

igatahes homme oleme valmis testiks, kel huvi, on oodatud

autot parkida parem tee keskele(kahe suuna vahele) või üles, Laagna poe parklasse(muidu ummistame töökotta sissesõidu ära)

Viimati muutis truumu, 10.05.2004 22:38 44, muudetud 1 kord kokku.
Mnjah....Audi kooles ära ...mootoriga on R.i.p ..truumu kirjutas:sai müügimehele priva ka saadetud, kuid päistab, et püss on pöösasse visatud![]()
igatahes homme oleme valmis testiks, kel huvi, on oodatud![]()

Aga asemele on anda koheselt Bmw 735i.
nii,et kui Testimiseks läheb siis tõmba traati....auto saab nagu lubatud...kahjuks küll mitte Audi nagu alguses kokkulepitud sai....
Samuti puudub Kat....kuid ka´hjuks pole autol lambda andurit.... maybe olen ma pime....

Asi andis siis juba pisut tunda kui sai truumu juures käidud.... nüüd selline kolin sees,et palju pööret ei või anda..... testimise käigus on siiski vaja pöördeid piisavalt anda....Anz kirjutas:Siin on nüüd küll mingid mustad jõud mängus.inc13 kirjutas: Mnjah....Audi kooles ära ...mootoriga on R.i.p ..![]()
Et asi nii suure kella külge pandi, käis müügimees arvatavasti posija juures.
Tahaks vähemasti mootoriploki säästa(see on erikrdi kallis tükk)
Nagu mainitud.... annan Bmw 735i testimiseks
Nii, sai kohapeal käidud ja probleeme tekkis küllalt:truumu kirjutas:Müügimees kohal, võib alustada
Inc, ootan autot
1: kohal olnud 735-l oli all ikkagi kat ja seega tulemust ei andnud
2: kohal oli viltsi auto, aga kahjuks diisel (vajalikud vahendid testiks puudusid)
3: Irwww, ajasime minu motka stendi, aga oh häda! 2 summutit

4: sai kõik klubi liikmed läbi helistatud, aga kellel aega polnud ja kellel kat töötas liiga hästi

Ühesõnaga, show lükkus edasi reedese päeva peale ja kell 17.00, paluks kohale tuua autod, millel PUUDUB katalüsaator ja et saaks ikka tulemused kätte. Vaidluse all olevad jubina d truumu käes olemas!
Reedel olen uuesti kohal ja elan kaasa

- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
saan ka pakkuda 530i ilma katita ja millel lamda ei tööta.
Aju on progetud töötama ilma katita.
Kui sobib siis olen reedel kohal.
Aju on progetud töötama ilma katita.
Kui sobib siis olen reedel kohal.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Kui homme ikka toimub siis ma olen 99% kohal.
EDIT: no siis ma 99,99% kohal
EDIT: no siis ma 99,99% kohal

Viimati muutis Raivo, 14.05.2004 00:07 11, muudetud 1 kord kokku.
GS
No kui vaja, saab minu ixi kasutada. Kui Truumu ta ilusasti kell 14 kokkulepitud audientsi käigus tööle paneb :-)vilts100 kirjutas:noo nii Raivo toob ühe auto ja kes toob siis teise ?
Vajadusel on '96 A4 1.8 20V ka võtta. Ainult et vajadust peaks siis natuke ette teadma, kuna see õrnema poole käes kasutada.
imevidina testimisel käidud 
paistab et kasu pole sellest jubinast midagi, pigem nagu teeb asja hullemaks, a noo eks targemad räägivad sellest
Minu poolt mõned pildid, abix ikka ja jälle www.zone.ee/viltsikas

paistab et kasu pole sellest jubinast midagi, pigem nagu teeb asja hullemaks, a noo eks targemad räägivad sellest

Minu poolt mõned pildid, abix ikka ja jälle www.zone.ee/viltsikas
Mercedes EQS 450+ 2022