e34 touringu topelt katuseluuk
e34 touringu topelt katuseluuk
et selline probleem, et peale talve ei taha enam lahti tulla, teeb ainult tagumist mingi nõksu alla poole ja kõik. Et talvel midagi kinni roostetanud või lihtsalt kuiv teine, et sooviks kust alustada, ei taha mootorit kah läbi kärsatada ja jõuga kallale minna. aitähh!
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=36781
Kõige parem soovitus: küsi esindusest nõu ja hiljem ehk ka abi.
Kõige parem soovitus: küsi esindusest nõu ja hiljem ehk ka abi.
E30 316i ´90, E34 518i ´95
luuk
suured tänud asjaliku info eest ja ärge näkku lööge sest mina ei ole veel seda otsingu asja selgeks saanud,et ta mulle täpse asja kätte otsiks, eks kunagi tuleb see aeg kah! 

luuk
niisiis, saingi jälle tööle ja kõige lihtsamal viisil kuna seisnud asi ei taha ikka kuidagi algul tööle hakata. mina vajutasin nuppu ja sõber koputas rusikaga tagumisele luugile ja nii ta tööle jälle hakkaski, sai kõvasti määritud, mis sügisel jäi tegemata ja nüüd jälle päike mulle naeratab.
- JoelF
- Huviline
- Peamine sõiduk: E46
- Telefon: 58069744
Re: luuk
sul onsiis vedanudtommot27 kirjutas:niisiis, saingi jälle tööle ja kõige lihtsamal viisil kuna seisnud asi ei taha ikka kuidagi algul tööle hakata. mina vajutasin nuppu ja sõber koputas rusikaga tagumisele luugile ja nii ta tööle jälle hakkaski, sai kõvasti määritud, mis sügisel jäi tegemata ja nüüd jälle päike mulle naeratab.