E39 küljepeegel
E39 küljepeegel
Kuidas on kinni E39 küljepeegel?
Täna avastasin sõidu ajal, et järsku terve peegel oma jala otsas logiseb.
Huvitab, et kas seal on midagi lahti tulnud või on keegi öösel kangutamas käinud.
Huvitab, et kas seal on midagi lahti tulnud või on keegi öösel kangutamas käinud.
Indrek
Re: E39 küljepeegel
võiolla on keegi lihtsalt vastu läinud, kui ta ei istu korralikult oma asendis "pesas" siis ongi selline värisev ja tundub nagu lahtine.Indrek_M kirjutas:Kuidas on kinni E39 küljepeegel?
Re: E39 küljepeegel
Kuidas selle sinna "pessa" tagasi saab?aise kirjutas:võiolla on keegi lihtsalt vastu läinud, kui ta ei istu korralikult oma asendis "pesas" siis ongi selline värisev ja tundub nagu lahtine.Indrek_M kirjutas:Kuidas on kinni E39 küljepeegel?
Indrek
see nupp millega valid kumba peeglit seadistada tahad lükka teise asendisse.Ragnar kirjutas:Natuke teist sorti mure aga küsin siin.
Kas saab kuidagi seda süsteemi ära keelata, et parempoolne peegel ennast maha näitama ei keeraks kui tagurpidi käigu sisse panen?
kas keegi oskab öelda kuidas saaks sellele mootorile ligi? tahaks ikkagi puhtaks teha, ehk hakkab siis vabamalt liikuma.
ma mõtlesin kokkuklappimise mootorit, peeglit ennast saab ilusti regullida. kokku jõuab klappida aga lahti ei jõua lõpuni keerata.priitv8 kirjutas:Peegliklaas eest ja siis on juba näha.aise kirjutas:kas keegi oskab öelda kuidas saaks sellele mootorile ligi? tahaks ikkagi puhtaks teha, ehk hakkab siis vabamalt liikuma.
Paremat, kui see, mul pole.
http://www.e39-forum.de/attachments/DSC00200-.jpg
http://www.e39-forum.de/attachments/DSC00200-.jpg
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!

http://suspect.box.ee/albums/E39-525/IMG_4265_sm.jpg kas minu autol on ka kuidagi võimalik panna neid peegli korpusi elektriliselt liikuma nii nagu M- paketil. Keerad süüte välja ja peeglid keeravad end vastu auto kere - no ma tõesti ei oska seda tegevust selgemalt kirjutada

Take Me To The Hospital / Invaders Must Die
- Mulk
- Huviline
- Peamine sõiduk: A6 4G QUATTRO
Ei oska öelda kas aitab ainult lülitiploki vahetusest + mõlemad komplektsed peeglid uueks.Kahlen, et sellest ei piisa.Aga seda saaks ju lihtsalt proovida, võta uksest see lüliti paneel välja, pane klappimis funktsiooniga paneel asemele ja klapitav peegel üheda lüliti ploki külge ja proovi.Tumenemis funktsiooni jaoks peab ka sise peegel olema tumenev, sealt sai vist signaali välimistele tumenemiseks.
- TiitR
- Huviline
- Peamine sõiduk: E70 xDrive30d
Ei tea kas vastupidist effekti ka esines? Nimelt mu eelmisel e39-l oli sisemine peegel tumenev, kuid küljepeeglid mitte ja puudus ka kokkuklappimise süsteem.Mulk kirjutas:Ei oska öelda kas aitab ainult lülitiploki vahetusest + mõlemad komplektsed peeglid uueks.Kahlen, et sellest ei piisa.Aga seda saaks ju lihtsalt proovida, võta uksest see lüliti paneel välja, pane klappimis funktsiooniga paneel asemele ja klapitav peegel üheda lüliti ploki külge ja proovi.Tumenemis funktsiooni jaoks peab ka sise peegel olema tumenev, sealt sai vist signaali välimistele tumenemiseks.
Enne: E30-1,8i/2,5i/2,4d, E34-2,4tda/2,5tds, E36-2,5td, E39-3,0d/3,0da, 2xE60-3,0da, E70 3.0sd M-pakett
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Nüüd: ´12a. VW Passat 2.0 tdi DSG;´09 E70 3.0d M-pakett, ´85a. VAZ 21063, ´05a. Škoda Octavia 2.0 tdi DSG
Kõik õige ju ... seda isetumenemist oligi kahe variandina ... kas ainult sisemine peegel või siis ka välimised ... viimasel juhul siis on peeglid kokkuklapitavad, esimesel juhul tavalised välispeeglid.TiitR kirjutas:Ei tea kas vastupidist effekti ka esines? Nimelt mu eelmisel e39-l oli sisemine peegel tumenev, kuid küljepeeglid mitte ja puudus ka kokkuklappimise süsteem.Mulk kirjutas:Tumenemis funktsiooni jaoks peab ka sise peegel olema tumenev, sealt sai vist signaali välimistele tumenemiseks.
Indrek
No kas need isetumenevad pole mitte mingi vaguse peale reageerivad. See pole vist elektriliselt tumenev. Mul on nimelt nad kollase klaasiga ja kahtlustan, et seal on mingi keemiline reaktsioon, mis nad tumedamaks muudavad. Samas on see selline pooletoobine funktsioon, minu meelest. Ja minul ta ei keera neid süüte väljalülitades kokku. Ainult nupule vajutades. Lisaks veel, et ainuüksi selle peegli klaas maksab 6000.- eeku.
Viimati muutis Karol, 27.03.2008 11:28 16, muudetud 1 kord kokku.
E 39 535 1997.a.
Keerabki ainult nupule vajutades.kollerimees kirjutas:No kas need isetumenevad pole mitte mingi vaguse peale reageerivad. See pole vist elektriliselt tumenev. Mul on nimelt nad kollase klaasiga ja kahtlustan, et seal on mingi keemiline reaktsioon, mis nad tumedamaks muudavad. Samas on see selline pooletoobine funktsioon, minu meelest. Ja minul ta ei keera neid süüte väljalülitades kokku. Ainult nupule vajutades.
Ikka on elektriliselt tumenevad muidu - signaali saavad salongipeeglilt. Ja kui on kollakad/pruunid, siis on tuksis need klaasid

Indrek
Originaalis on nad kollased,nagu õrn toon. Osad pidid olema roheka tooniga aga mul on kollase tooniga. Samas oleks tegelikult juhipoolset vaja (alumine serv lokib) aga see UM-i hind ajas hirmu nahka. Samas oleks mul huvi, et kuidas see klaas sealt eest äratuleb?Indrek_M kirjutas:Keerabki ainult nupule vajutades.kollerimees kirjutas:No kas need isetumenevad pole mitte mingi vaguse peale reageerivad. See pole vist elektriliselt tumenev. Mul on nimelt nad kollase klaasiga ja kahtlustan, et seal on mingi keemiline reaktsioon, mis nad tumedamaks muudavad. Samas on see selline pooletoobine funktsioon, minu meelest. Ja minul ta ei keera neid süüte väljalülitades kokku. Ainult nupule vajutades.
Ikka on elektriliselt tumenevad muidu - signaali saavad salongipeeglilt. Ja kui on kollakad/pruunid, siis on tuksis need klaasidSurvepesu need klaasid väga ei taha.
E 39 535 1997.a.
Ei tea ... mul on sellised nagu tavaliselt peeglid on - veidi hallikad.kollerimees kirjutas:Originaalis on nad kollased,nagu õrn toon. Osad pidid olema roheka tooniga aga mul on kollase tooniga.
Tumenemisel ma ei teagi mis värvi tõmbuvad, igaljuhul tagumiste autode tuled paistavad peeglis tumerohelisena

Indrek