Probleem E36 uste elektriga
Probleem E36 uste elektriga
Tere.
Mure selline, et ühel päeval hakkas sõidu ajal salongivalgustus vilkuma (lüliti on "DOOR" asendis, ehk siis valgustus süttib ukse avanemisel). Reageerib auto raputustele (järsk pidurdamine, konarlikul teel sõitmine). Peale raputust/pidurdust taas kustub.
Ise kahtlustan juhipoolset ust, kuna 2 korral on ka alarm lolliks läinud ehk siis häiresse läinud peale valve alla panekut (saab aru nagu oleks uks lahti). Kahtlustan just juhipoolset, kuna enamus ajast sõidan üksi ja teisi uksi ei avata. Ja peale korra ukse avamist-sulgemist, töötab alarm normaalselt.
Väliseid lüliteid, nagu tagaustel või kapotil-pagasnikul, esiustel ei ole. Ja olen kuulnud midagi nn. mikrolülititest ukse lukkudes.
Oskab keegi kommenteerida, kes asjaga lähemalt kokku puutunud või kursis, kus võib olla vea põhjus ning kuidas probleemist üle saada? Ehk annab seal koduste vahenditega midagi ära teha, ilma teeninduseteed käimata.
Tänud.
Mure selline, et ühel päeval hakkas sõidu ajal salongivalgustus vilkuma (lüliti on "DOOR" asendis, ehk siis valgustus süttib ukse avanemisel). Reageerib auto raputustele (järsk pidurdamine, konarlikul teel sõitmine). Peale raputust/pidurdust taas kustub.
Ise kahtlustan juhipoolset ust, kuna 2 korral on ka alarm lolliks läinud ehk siis häiresse läinud peale valve alla panekut (saab aru nagu oleks uks lahti). Kahtlustan just juhipoolset, kuna enamus ajast sõidan üksi ja teisi uksi ei avata. Ja peale korra ukse avamist-sulgemist, töötab alarm normaalselt.
Väliseid lüliteid, nagu tagaustel või kapotil-pagasnikul, esiustel ei ole. Ja olen kuulnud midagi nn. mikrolülititest ukse lukkudes.
Oskab keegi kommenteerida, kes asjaga lähemalt kokku puutunud või kursis, kus võib olla vea põhjus ning kuidas probleemist üle saada? Ehk annab seal koduste vahenditega midagi ära teha, ilma teeninduseteed käimata.
Tänud.
Re: Probleem E36 uste elektriga
ukse lüliti vaheta ära ... UM-is maksab see 330 eeku ... jama selles ainult et 18.04 tulevad need lülitid um-i alles ,praegast olid otsas ... mul täpselt sama jama selle juhi uksegalegoredo kirjutas:Tere.
Tänud.
Mul endal oli sama mure, salongi tuli hakkas täiesti lambist põlema. Ühel päeval siis kogemata avastasin, et viga oli kõrvalistuja ukselülitis. Nimelt, võtsin signa maha ja hakkasin kindalaekast midagi otsima. Asi venis pikale ja minuti möödudes signa aktiveerus uuesti (uksed lukku ja auto valve alla). Kuna teadsin, et signa jätab peale pannes avatud ahela valve alt välja, siis oli kohe viga käes. Lahti sain sellest lihtsalt: tükike isoleeri lülitile peale ja töötab siiani 

Ei tahtnud uut teemat teha kuid mul on selline mure, et vahepeal jääb spidoka näit ja klaasitõstuki nuppude valgustus põlema. Seda siis peale uste lukustamist. Milles seal võib iva olla? Vahepeal on nii, et klõpsutad kesklukuga mõned korrad ja siis kustub ära. Milline asi mul võib nöökida?
Ettetänades...
Ettetänades...