Klubi sünnipäev 2007
Täna-homme paneme paika kogunemise ja stardi paiga Tallinnast.
*Kolonni kiiruse määrab esimene auto
*Mingeid möödasõite ei toimu
*Rivi hoiame koos ja 1km vahesid ei tekita.
*kiirus jääb 90-100km/h vahele
*Kolonni kiiruse määrab esimene auto
*Mingeid möödasõite ei toimu
*Rivi hoiame koos ja 1km vahesid ei tekita.
*kiirus jääb 90-100km/h vahele
Viimati muutis Ain, 18.04.2007 09:19 18, muudetud 1 kord kokku.
irww... ära sa aare mind ka unustaAARE530 kirjutas:Nooh, Helis, sinu puhul ma ei kahtlegi sellesMis seal salata, tegelen ka ise asjaga, et võimalikult edev asi välja tuleks
Aga sina ja mina- meist jääb vast väheks, et asi hea välja tuleks

riiete poole pealt jah stuffi kaasa võtma:d ma arvan et aare sul pole vist peale T-särgi midagist vaja onju

- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Sünnipävale sõidu marsruut:
Kogunemine Pirita TOP-i juures rehvivahetustöökoja juures parklas kell 12.00. Ühisstart kell 12.30
Liigume mööda Pirita teed kesklinna (Pirita tee, Narva mnt).
Viru väljakult suund Pärnu mnt-le, Pärnu mnt-lt pööre Vabaduse väljakule mööda Kaarli pst-d Luise tänavale. Luise tänavalt Endlasse, taksopargiristist Endlaga edasi Paldiski mnt-le.
Vahepeatus Paldiski mnt Hesburgeris (Loomaaia vastas).
Haabersti ringilt pööre Rannamõisa teele ning sealt edasi Tabasalu, Muraste, Vääna-Jõesuu.
Vahepeatus (pildistamine) Türisalu pangal.
Sealt edasi Keila-Joa, Laulasmaa ning sihtpunkt kell 14.00 Kloogaranna.
Illustreerivad pildikesed:

NB! Asulasisestel teedel on kiirusepiirang 50km/h millest tuleb kinni pidada. Ristmike ületamine vaid lubava fooritule ajal. Ülekäiguradade ees vajadusel peatumine.
Rongkäigust möödasõidud keelatud (va mõned piltnikud, kes saavad kokku lepitud enne starti).
Asulavälistel teedel jälgida kiirusepiiranguid. Kindlasti hoida kogu aja vältel ohutut pikivahet.
Kogunemine Pirita TOP-i juures rehvivahetustöökoja juures parklas kell 12.00. Ühisstart kell 12.30
Liigume mööda Pirita teed kesklinna (Pirita tee, Narva mnt).
Viru väljakult suund Pärnu mnt-le, Pärnu mnt-lt pööre Vabaduse väljakule mööda Kaarli pst-d Luise tänavale. Luise tänavalt Endlasse, taksopargiristist Endlaga edasi Paldiski mnt-le.
Vahepeatus Paldiski mnt Hesburgeris (Loomaaia vastas).
Haabersti ringilt pööre Rannamõisa teele ning sealt edasi Tabasalu, Muraste, Vääna-Jõesuu.
Vahepeatus (pildistamine) Türisalu pangal.
Sealt edasi Keila-Joa, Laulasmaa ning sihtpunkt kell 14.00 Kloogaranna.
Illustreerivad pildikesed:

NB! Asulasisestel teedel on kiirusepiirang 50km/h millest tuleb kinni pidada. Ristmike ületamine vaid lubava fooritule ajal. Ülekäiguradade ees vajadusel peatumine.
Rongkäigust möödasõidud keelatud (va mõned piltnikud, kes saavad kokku lepitud enne starti).
Asulavälistel teedel jälgida kiirusepiiranguid. Kindlasti hoida kogu aja vältel ohutut pikivahet.
Ma valmistun ka suviseks grilliks. võtan siis vati jope, kindad, mütsi
. Ilus suvine ilm grilliks
... aga ma arvan, et ilm ei sega meid.

E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
õujee, kodus tagasi ja tunne on hetkel selline nagu oleks hullult peksa saanud
. Aga tänud korraldajatele laheda ürituse eest. Pilte ise ei viitsinud teha, kuna pildistajaid oli palju.
Over and out, ma lähen kukun ennast surnuks voodisse ja ärkan järmine aasta.

Over and out, ma lähen kukun ennast surnuks voodisse ja ärkan järmine aasta.
E90 330i 190 kW, 6MT / Yamaha XS650 Cafe 1979
Kodus! Järiekordne lahe üritus oli kus sai paljudega tuttavaks
. Millal uus tuleb?
ok.. pean natuke vahet... ega kõik ei ole Viljarid, et mitu päeva kannatavad
. Ise tegin paar pilti, aga siia ei hakka üles panema kuna foorumis ei ole ilus vaadata püksata Rubicut 

E34 520iT 09.06a.- 09.09a. E38 740 09.09a. - 08.10a. E36 323 08.10a. - 11.10a. E39 523 11.10a. - 03.11a. 2 korda a***, E34 520iT 08.11a. - 04.12a. Seat Toledo 04.12a. - 12.14a. Seat Leon 12.14a.
Kusjuures Viljaril käib hetkel after partyJaanus_P kirjutas:Kodus! Järiekordne lahe üritus oli kus sai paljudega tuttavaks. Millal uus tuleb?
ok.. pean natuke vahet... ega kõik ei ole Viljarid, et mitu päeva kannatavad
. Ise tegin paar pilti, aga siia ei hakka üles panema kuna foorumis ei ole ilus vaadata püksata Rubicut

Aga muidu oli lahe üritus ja loomulikut ootan pilte mis tehti

Ma ka nüüd lõpuks kodus...ja ups aga ma ei ole veel kaineks saanud
Sai veel tallinnas koos viltsi, raini ja veel mõnega jätkatud seda meeldivat üritust Järve Selveri parklas...
ei mõnus mõnus... sünnipäeva kohta ainult kõige positiivsemad sõnad...
selliseid üritusi võiks rohkem olla...ausõna:) Väga Väga meeldivad inimesed olid kõik kohal ja paljude uutega sai tutvust ka tehtud 

- siim .j
- Huviline
- Peamine sõiduk: F10 535i M Performance
pääris ilusad mašiinid seal olidHelis_M kirjutas:väiksed minu klõpsud ka...ma palju ei hakanud tegema...![]()
http://helis.pri.ee/Bmwklubi

Die Freude am Fahren liefert nur der "i" - N55
pildid tagasi:)
http://helis.pri.ee/bk
http://helis.pri.ee/bk
Pidu läbi ja tervis korras 
Igaljuhul suured tänud korraldusmeeskonnale ja kindlasti osavõtjatele (ilma kelleta me nii head pidu ei saaks).
Enda fotomasinast leidsin seekord sellised pildid www.viltsikas.pri.ee

Igaljuhul suured tänud korraldusmeeskonnale ja kindlasti osavõtjatele (ilma kelleta me nii head pidu ei saaks).
Enda fotomasinast leidsin seekord sellised pildid www.viltsikas.pri.ee
Mercedes EQS 450+ 2022