e34:kuidas tagaistmeseljatoed alla käivad?
- killer666
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW 525tdsa t
e34:kuidas tagaistmeseljatoed alla käivad?
Tegemist siis nende istmetega , millel need punased nupud ylevalpool..
Ise surkisin rattakodaraga pagasnikust , siis sain lahti , aga kuidas tegelikult on m6eldud neid lahti teha?
vaatasin , luku seest läheb tross kuhugi istme sisse , kuskil siis mingi peidetud hoob/nupp?
Ise surkisin rattakodaraga pagasnikust , siis sain lahti , aga kuidas tegelikult on m6eldud neid lahti teha?
vaatasin , luku seest läheb tross kuhugi istme sisse , kuskil siis mingi peidetud hoob/nupp?
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Re: e34:kuidas tagaistmeseljatoed alla käivad?
Tõstad üles istmepadja - patjade all kangid, mida tuleb alla suruda, et lukustust avada.killer666 kirjutas:Tegemist siis nende istmetega , millel need punased nupud ylevalpool..
- killer666
- Huviline
Re: e34:kuidas tagaistmeseljatoed alla käivad?
'nu mitte ei ole:Dkimmo kirjutas: - patjade all kangid, mida tuleb alla suruda, .
v ma olen pime:D
v6i variant 3: mingi muu su:stem?
No Sinu autol ei pruugigi ju käia need alla. Minu omal nt. ei käi. Sest auto ostnud esimene omanik ei pidanud vajalikuks maksta 1010DM sellise lisavarustuse eest.markomaan kirjutas:krt E34'l ongi mingid peidetud istmeklapimisnupud vms...
mina olen ka ammu ilma juba imestanud et mis k****i valemiga needalla jkäivad..
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
eheh mina ka üxpäev lammutasin:) tahtsin saada istmeid alla kuid siis kui olin kõik need ära võtnud need polstrid ja turvavööd jpm... siis avastasin et seal metallplaat vahel ja kinni keevitatud
ainuke vahe mis oli pagassi ja salongi vahel näha oli see kus see tagaistme käsitugi alla käib... siis ladusin tänavalt oma jupid sisse tagasi:) milline pettumus 

- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
Kui ei tee midagi, siis tõmba see kang ülespoole ehk siis vastu seljatuge, siis pinguta üle see (täpselt ei mäleta, oli ta torx v sisekuuskant) polt, mis selle hoova küljes on, vajuta siis hoob alla ja.. Seesam, avanekiller666 kirjutas:aga teiselpool kang olemas , aga ei tee ta midagi...

Viimati muutis AARE540, 18.04.2007 12:25 19, muudetud 1 kord kokku.
Tähik on see sisemine.AARE530 kirjutas:Kui ei tee midagi, siis tõmba see kang ülespoole ehk siis vastu seljatuge, siis pinguta üle see (täpselt ei mäleta, oli ta torx v sisekuuskant) polt, mis selle hoova küljes on, vajuta siis hoob alla ja.. Seesam, avanekiller666 kirjutas:leidisn ylesse need kangid..
see pool mida mina kangutasin , sealt oligi maha murtud see kang..
aga teiselpool kang olemas , aga ei tee ta midagi...
BMW
- AARE540
- Huviline - moderaator
- Peamine sõiduk: Scania 500R '24 Mercedes-Benz E350 '15 BMW 540i'94
- Telefon: 53311120
- Kontakt:
See jublakas, mis ringi käib-sellel jublakal on üks tihvt, mis selle võlli peal kindlasse kohta läheb- kui se jublakas ehk siis endine kang on väljapoole nihkunud ja tihvt sealt ''vastusest'' välja on tulnud, siis käib see vabalt ringi. Proovi- hoia seda jublakat, mis sul niisama ringi käib, sissepoole pinges ja keera seda, ühelt maalt peaks ta paigale jääma.. Muidugi juhul, kui seal midagi päris katki pole...
No eks võib ju proovida NV satun jälle auto juurde eks siis tuleb proovidaAARE530 kirjutas:See jublakas, mis ringi käib-sellel jublakal on üks tihvt, mis selle võlli peal kindlasse kohta läheb- kui se jublakas ehk siis endine kang on väljapoole nihkunud ja tihvt sealt ''vastusest'' välja on tulnud, siis käib see vabalt ringi. Proovi- hoia seda jublakat, mis sul niisama ringi käib, sissepoole pinges ja keera seda, ühelt maalt peaks ta paigale jääma.. Muidugi juhul, kui seal midagi päris katki pole...
ja kui see ei aita tuleb relakas võtta ja kinnitus pooleks lasta

BMW
- killer666
- Huviline
Mul sama jama,Oliver525 kirjutas:Mul vaja amordi poltidele ligi saada ja seljatoe kang pooleks üritasin kullinokkadega korra sain lahti aga kogemata läks kinni tagasi ja nüüd lõhkusin selle viimase jupi ka ära käib suvaliselt ringi ja nüüd mõistus otsas oskab keegi äkki aidata????
aga pagasnikust , on seda klambrit näha ja sealt sisse vaadates on trossi näha , ja kui kruvikeerajaga seda kohta , kuhu tross kinnitatud on natukene alla/väljapoole kangutada , siis tuleb lahti.
Kus pagasnikus? Sedaanist räägin. Seljatoe allservas (rihmalukkude juures) on plekk-keeled. Vaata isolatsioonimatis on isegi väljalõige. Keskmise käetoe korral on selle vahe allservas veel kaks.
Mutikad ise on tõesti samad, mida pagassiski kasutatakse.
Mutikad ise on tõesti samad, mida pagassiski kasutatakse.
Priit