No eks ütlen ka paar sõna. Üldise hinnangu saab UM kõva 4. Pärnu UM aga 3 pika lohiseva miinusega. Miks? - silberauto kiituseks ütleks, et kui ostsin sealt usakale varuosi toodi osad mis ei olnud eesti laos kohale kas paari päeva või kui vaheladudes polnud siis max nädalaga. UM-ist toimub see nagu me teame min. 10 päeva kuni krt seda teab kui kaua. Samuti oli suht häiriv teema, kui tellisin Pärnu detailid mis olid Tallinna laos ja kui nädala pärast oma tarkuses järgi läksin olid need juba otsas

, et siis tellija rõõm on tellida mitte teda eelistada?
Naljanumber oli kui käisin detaile ostmas annan oma nimekirja koodidega, et lihtsam oleks välja otsida siis nokitakse natuke arvuti taga ja küsitakse kolm korda üle, et kas ikka tahad neid osta - no mida, kas ma tulin sinna teenindajaid vaatama või

Saan aru, et mul on E36 ja nagu imelik on A-osa osta ja äkki ei jõua plekkida ja vaeseke jooksis lao vahet tühja.
Samuti on Pärnus helistamised ikka väga nappid, kui helistavad siis on ka tellimusest pooled asjad puudu, jah kui isegi vaevutakse helistama. Saan aru, et paarisaja krontsa eest plasti ja tüübleid ei ole midagi sellist mille pärast ennast nahast välja pugeda aga mulle on iga detail oluline - muidu nagu ei tellikski.
Sama teema ka töökaaslasega kes uue X5 sealt ostis, mis sa konn siin kargad - tema poolt paar krõbedamat sõna ülemusele pani tema teeninduse kiiremalt liikuma aga .... mõtte ainet jätkub.
Tallinna UM-ga aga siiamaani 99% head kogemused.
EDIT: unustasin õelda, et Pärnu töökoja kvaliteediga olen väga rahul, leti tagune vajab natuke ümberõppet.