E36 esiistmed
E36 esiistmed
auto siis 95 aastast.
vat ei saa aru ega leia kohta kus kohapealt loksub või lahti on.
aga sõidu aeg(just pööretel) iste nagu liigub ja kolksub
hullult häirib!
kas ta annab siis nendes nn. siinides niipalju liikuda?
ehk keegi oskab aidata.
tänud!
vat ei saa aru ega leia kohta kus kohapealt loksub või lahti on.
aga sõidu aeg(just pööretel) iste nagu liigub ja kolksub
hullult häirib!
kas ta annab siis nendes nn. siinides niipalju liikuda?
ehk keegi oskab aidata.
tänud!
Mul sama probleem vist. Juhiiste nimelt liigub mingil määral, eriti kurve läbides. Kõrvalistuja iste on paigal. Ei oska ka kuskilt viga otsida. Mul nagu tunduks, et istmepadi ise on lahti tulnud raami küljest. Aga seda sikutades järele ka ei anna kusagilt.
Oskab keegi öelda, kuidas on juhiistme pepualune padi kinnitatud raami külge?
Oskab keegi öelda, kuidas on juhiistme pepualune padi kinnitatud raami külge?
Kas keegi on sellele probleemile lahenduse leidnud? On seal mingeid jubinaid, mida annab välja vahetada?
Minu autol sama lugu, kurvides on külgedele jube vastik loks.
Ei taha nagu istmeid makrofleksiga permanentselt enda järgi siinidele kinni ka lasta, kuna teised tahavad ka vahel sõita
Ühes inglisekeelses foorumis oli jutt, et sama viga küljes ka uhiuuel 3. seerial...kas tõesti 15 aastaga BMW ei õpi 3. seeriale korralikke istmeid tegema
Ei taha nagu istmeid makrofleksiga permanentselt enda järgi siinidele kinni ka lasta, kuna teised tahavad ka vahel sõita

Ühes inglisekeelses foorumis oli jutt, et sama viga küljes ka uhiuuel 3. seerial...kas tõesti 15 aastaga BMW ei õpi 3. seeriale korralikke istmeid tegema

Vajadusel aitan Tartus veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi,Autel Maxiscan, ELM327 seadmed)
istmepadi on raami küljes kinni kahe tüübliga ning 4 poldiga/kruviga. need 2 plasttüüblit on tõenäoliselt katki ja seepärast padi liigub tagumiku all. plasttüüblid asuvad 1 mõlemal pool põskesid seljatoe ääres pmst.skyline kirjutas:Kas keegi on sellele probleemile lahenduse leidnud? On seal mingeid jubinaid, mida annab välja vahetada?
Ei taha nagu istmeid makrofleksiga permanentselt enda järgi siinidele kinni ka lasta, kuna teised tahavad ka vahel sõita![]()
iste raami küljest lahti võtta, külili keerata, siis näeb täpselt.
- --overdose--
- Huviline
- UFO-N_A_U_T
- Huviline
Ostsin nüüd just endale e36 cabrio. Saksamaalt eestisse sõites ajas tüdruk kõrval istme seljatoe alla (elektri istmed) pärast muidugi lasi ta istmed parajasse asendisse tagasi, peale seda aga enam seljatugi ei liigu kuhugi. Kui lülitit liigutada siis on kuulda et se mooto teeb seal häält aga istmed ei liigu kuhugi, isegi käega aidates ei liigu. Kellelgi on kogemusi el. istmetega?