Nagu öeldud on mul jumala kama kus magan

Telk ja muu varustus on olemas niiet vastavalt vajadusele.
Me vist Aaroga koos, st ühe autoga läheme Pärnust (ma vähemalt loodanRain530 kirjutas:No mina ei julge lubada, et Pärnust liigun. Pigem Tallinna seltskonnaga ikka kuna arvatavasti olen sel ajal Tallinnas. Ja üsna suure tõenäosusega lähen kellelegi kaardilugejaksAARE530 kirjutas:Aaro ja Rain530 näiteksZaix kirjutas:keegi pärnu poolt ka veel liikumas peale minu on?
Kui liigute Pärnust, võiks ju koos kihutada sinna Tartu pooleraimo_r kirjutas:Me vist Aaroga koos, st ühe autoga läheme Pärnust (ma vähemalt loodanRain530 kirjutas:No mina ei julge lubada, et Pärnust liigun. Pigem Tallinna seltskonnaga ikka kuna arvatavasti olen sel ajal Tallinnas. Ja üsna suure tõenäosusega lähen kellelegi kaardilugejaksAARE530 kirjutas: Aaro ja Rain530 näiteks)
maris kirjutas:Kas telgi koht ka maksab midagi? Mõndades kohtades on mngi 50.- ???
Martin530 kirjutas:ühesõnaga siis telgis ööbiatel on selline seis et üritus läheb 233.- nägu + siis võibolla telkkimis tasu 10.- +- paarkend eeki. olen ma sellest siis nüüd õigesti aru saanud?
Ära nii kiiresti ka loobu, kindlasti on keegi kes ei saa tulla, kuid on nime kirja pannud. Ja nagu näha võid siis eelmine postitaja Indrek_M-l oli ju kaks kohta kirja pandud, kuid nagu tema postitusest lugeda võib siis tuleb ta üksi, seega üks koht üle ja sa saaksid siiski tullaTige Kala kirjutas:hmmm krt. küll kus mina küll olin,et sellise asja maha magasinaga einoh mis siis ikka kuna reg. kuupäev juba möödas siis ehk järgmine kord olen hoolsam ja tsekkan tihedamini kus ja mis toimub.Aga mis siis ikka mingu teie üritus igati korda,edu kõigile!!!
Natuke värvide tähendusest... ei tea kas on absoluutne tõde, aga;Lauri_L kirjutas:Ise oleksin nõus, kui autod lintidega märgistada. Kindlasti aga mitte musta ega valge värviga - sinine sobiks kenasti.
Tänapäeval saab autoga torni jalamile ja edasi läheb liftTiit525 kirjutas:Väga kõva programm on kokku pandud, tänud korraldajatele! Raha makstud ja tulija, kõigest ei saa vist osa võtta, näiteks munamäele ronimisest, kuna õnnestus Hispaanias jalg katki teha ja kipsiga ronimine vähe vaevaline, kuid õnneks vasak jalg ja auto automaat, sõitmist ei sega ja jõudumööda käin ka vaatamisväärsused läbi.
Terv Tiit
Siis pole muret, ise käisin tornis viimati 94 või 95 aastal, siis oli ronimine veel suht vaevalineeero kirjutas:Tänapäeval saab autoga torni jalamile ja edasi läheb liftTiit525 kirjutas:Väga kõva programm on kokku pandud, tänud korraldajatele! Raha makstud ja tulija, kõigest ei saa vist osa võtta, näiteks munamäele ronimisest, kuna õnnestus Hispaanias jalg katki teha ja kipsiga ronimine vähe vaevaline, kuid õnneks vasak jalg ja auto automaat, sõitmist ei sega ja jõudumööda käin ka vaatamisväärsused läbi.
Terv Tiit