Nimelt sattusin täna järgmisse situatsiooni:
Kristiine ristil rohelist oodates silmasin enda kõrval halli mersut, millel oli juht aken alla lastud ja vehkivad käed. Väljapaistis kenas ülikonnas tõmmu lõunamaa kodanik. arvasin, et vaesed turistid on taas Tallinnas eksinud ja lasin ka enda auto akna alla.
Viisakalt küsiti mu käest, et kas mõistan itaalia või inglise keelt. Jäime viimase juurde (valmistusin seletama kuidas ta saab pärnu mnt-le või narva mnt-le) Itaalia kodanik tegi suht põhjaliku enda tutvustuse- nimelt olevad nad Milanost siin ärireisil ja esindavad Armani kaubamärki. Kuna neile anti kaasa nö. näidismudelid aga neil neid enam vaja ei lähe (sest homme lendavad tagasi) siis pakkusid nad mulle, et ega ma ei sooviks neid endale. (tasuta)
Ausalt ajas see mind naerma- krt keset ristmikku mingi jama. Kuna mulle tundus, et sellisel kujul Armani oma näidismudeleid laiali ei jaga- või kui teeb siis on selleks kindlasti paremaid võimalusi siis viisakalt keeldusin ja ütlesin, et kui mulle kunagi Armani südamelähedaseks saab siis võin ka minna ja osta...
saabus roheline tuli
mersu sööstis minema ja hakkas kohe uusi ohvreid väljavalima- väljavalituks osutusid enamasti erinevad saksa autotööstuse kenamad esindajad

Hakkasin endamisi juhtunut analüüsima ja kuna sellesse kingi ideesse usku ei ole siis leidsin, et kas müüakse lõpuks mingi kalts sulle maha (mustlaste teema) või otsitakse autosid - nagu mainisin siis marsuudil kristiine- pronksi piiluti, vaid ilusaid saksa autosid!
Pronksis tuletõrjemaja kõrval suutsid nad lõpuks ühe VW Touregi peatada. Igaljuhul ronis juht autost välja.
Huvi pärast- kas keegi on samade tegelastega kokku puutunud või õnnestub kellelgi veel nende tähelepanu pälvida.
Samas on see teema ka hoiatuseks- liialt palju langetakse haledate pettuste ohvriks (loe nt tänaseid lehti)
siin ka pilt tegelinskitest!