e36 tagavedrud puruks

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
Kasutaja avatar
kapsauss
Huviline

e36 tagavedrud puruks

Postitus Postitas kapsauss »

Võtsin tagaratta küljest ja vedru veljepoolne ots murdunud, see tükk vedeles lihtsalt seal vahel.. vedru seega lühem kui peaks ja seda silma järgi umbes 2 cm. Mõtlesin et kontrollin ka teise tagaratta vedru ja tuli välja, et sealt murdunud veel suurem tükk kui eelmisel.Vedrud pole kindlasti enam ühepikkused,kuigi erinevus pole väga suur,võibolla 1 cm.
Samas on mul pikka aega roolis suuremal kiirusel värin sees ja väike kalduvus paremale.
Kas neil kahel asjal on seos? :?
-Klen-
Huviline

Re: e36 tagavedrud puruks

Postitus Postitas -Klen- »

kapsauss kirjutas:Võtsin tagaratta küljest ja vedru veljepoolne ots murdunud, see tükk vedeles lihtsalt seal vahel.. vedru seega lühem kui peaks ja seda silma järgi umbes 2 cm. Mõtlesin et kontrollin ka teise tagaratta vedru ja tuli välja, et sealt murdunud veel suurem tükk kui eelmisel.Vedrud pole kindlasti enam ühepikkused,kuigi erinevus pole väga suur,võibolla 1 cm.
Samas on mul pikka aega roolis suuremal kiirusel värin sees ja väike kalduvus paremale.
Kas neil kahel asjal on seos? :?
Katkised vedrud ei mõju kindlasti sõidusuunale kasulikult, mul vedrud müüa, 600.- paar, pärnus, helista
57873846 ja 56384061
Vasta