Nahahooldus
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
Hans kirjutas:Õpetlik pildimaterjal:
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1708
see on küll päris asjalik.
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Selliseid istmeid, millele liivapaberiga kallale tuleb minna, tahaks lausa näha
Praod, mis nahas on muidugi jäävad, aga mustus peaks nagu ikka eralduma. Kel naha hooldus üle jõu käib, võib hel. ka numbril 56 634 334. Töö toimub laupäeviti, siiamaani on kõik rahule jäänud. Homme saaks ühe ette võtta näiteks...

TechFrigo
Different races, different faces
Different races, different faces
- Tarmo
- Huviline
- Peamine sõiduk: BMW G11 740XD
ühinenleho57 kirjutas:mul oleks täpselt sama küsimusIndrek_M kirjutas:Oskab keegi anda vihjeid, mida võiks kasutada nahksisu krudina vastu?
Puhastada vaja pole - puhas on see sisu niigi. Küll aga auklikul teel sõites tagumised istmed nagisevad/krudisevad. Mingi nahka pehmendav kreem äkki abiks?
Omatud BMW tüüpi sõidukid : E30 318, E30 325i, E30 325i, E34 530i, E34 524td, E39 530dT, E46 328Ci, E30 324td, e34 525tds, e36 316i, E39 530dT, E38 730d, E65 730d, G11 740XD, E36 328i cabrio, E46 316ti, E82 120d coupe, E88 120d cabrio
Seal on kasutatud Leatherique'i nimelist nahataastus (mitte hooldus!) komplekti. Näidisprojekte võib vaadata siit:Hans kirjutas:Õpetlik pildimaterjal:
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1708
http://home.insightbb.com/~todd.kenyon/leather.htm
ja siit:
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/1173
istmete nagin annab märku vahapuudusest, head kreemitamistIndrek_M kirjutas:Oskab keegi anda vihjeid, mida võiks kasutada nahksisu krudina vastu?
Puhastada vaja pole - puhas on see sisu niigi. Küll aga auklikul teel sõites tagumised istmed nagisevad/krudisevad. Mingi nahka pehmendav kreem äkki abiks?

Best-Machine-World
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
BMW 530i 2003 Individual-M-packet
Jah, ma tean seda isegi. Paku siis välja ka, et mis kreemiga ja kust seda saab?ryan kirjutas:istmete nagin annab märku vahapuudusest, head kreemitamistIndrek_M kirjutas:Oskab keegi anda vihjeid, mida võiks kasutada nahksisu krudina vastu?

Indrek
milline see tavaline supermarket on ja kus see asub? :-POlari525 kirjutas:ma ise ostsin tavalisest supermarketist nahka puhastavad/hooldavad lapid. maksid 75 krooni pakk ja pakis 20 lappi. terve auto peale läks mul neid 4 tükki.
tulemusega olen igati rahul
ja kas tasub siis ikka UM-ist osta hooldusvahendid? istmetele ja armatuurile?
siin kõik räägivad, et kasutan seda ja toda, aga kust neid saada? Tartus näiteks
Nahka puhastavaid lappe saab kasvõi Statoilist aga need tõesti ainult puhastavad. Hoolduseks tuleb kasutada midagi muud.vull kirjutas:milline see tavaline supermarket on ja kus see asub? :-POlari525 kirjutas:ma ise ostsin tavalisest supermarketist nahka puhastavad/hooldavad lapid. maksid 75 krooni pakk ja pakis 20 lappi. terve auto peale läks mul neid 4 tükki.
siin kõik räägivad, et kasutan seda ja toda, aga kust neid saada? Tartus näiteks
Ise proovisin UM-is müüdavat nahahooldusvahendit - mureks oli see, et istmed auklikul teel krudisesid. Aitas täpselt üheks päevaks - järgmisel päeval krudises jälle.
Indrek
tänks. ma Statoilist mingid ostsin - Lustrilux Clean Plus wipes vms - lapid lehkavad küll nagu mingi liigesevaluvastane kreem, aga loodetavasti läheb naha peale pannes üldlõhn paremaksIndrek_M kirjutas: Nahka puhastavaid lappe saab kasvõi Statoilist aga need tõesti ainult puhastavad. Hoolduseks tuleb kasutada midagi muud.
Ise proovisin UM-is müüdavat nahahooldusvahendit - mureks oli see, et istmed auklikul teel krudisesid. Aitas täpselt üheks päevaks - järgmisel päeval krudises jälle.

aga teab keegi siis nahahoolduse jaoks mingit ainet ja kohta, kust seda osta (Tartus)?
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
kui üheks päevaks aitas siis pead jätkama tegevust. Nahk imas kogu peale määritud aine sisse.Indrek_M kirjutas:Nahka puhastavaid lappe saab kasvõi Statoilist aga need tõesti ainult puhastavad. Hoolduseks tuleb kasutada midagi muud.vull kirjutas:milline see tavaline supermarket on ja kus see asub? :-POlari525 kirjutas:ma ise ostsin tavalisest supermarketist nahka puhastavad/hooldavad lapid. maksid 75 krooni pakk ja pakis 20 lappi. terve auto peale läks mul neid 4 tükki.
Mäletan kunagi tuttava 124 kerega mersu täiesti kuivanud armatuuri, millele soovitati tavalist toiduõli peale panna. Kui õli peale kanti esimest korda siis oli silmaga näha kuidas nahk ca tunniga uuesti kuivaks tõmbus. Peale kolmandat korda oli nahk alles oma normaalse elastsuse saavutanud.
Ise olen kasutanud nii Motipi nahapuhastuskreemi kui ka mingit kodumaist rohelise ja loodusliku sildiall reklaamitavat nahapuhastusvahendit. Viimane tundub isegi paremini toimivat.
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
ise kasutan nahapuhastuslappe ja mesilasvaha, mida sohvameistrid soovitasid. läks ikka mitu kuud, enne kui jälle istmed krudisema hakkasid. vaha müüdi eedenis teisel korrusel näiteks. kuna mul esiistmed vajaksid ka tõsisemat taastamist, siis sai kunagi ka uuritud netiavarustest võimalusi, leidsin sellise koha http://www.leathermagic.com/index.html, siit saab ka vastavalt oma autos olevale nahale õige värvitooni tellida, muidugi peab arvestama, et aeg on oma töö teinud ja toon pole vist päris õige.