Rohkem ei jõua kommenteerida... paar tundi linnas juba

kõrs kirjutas:Kui kõik ausalt üles tunnistada, siis põhi töö tegi mul naine ära. Kuna tal endal ei meeldi telefoniga rääkida, siis mõned kõned tegin ise. Maiu jutu järgi oli kõige raskem see aeg, kui ta lubas telefoni teel kätte saadav olla. Muidu töö juures istub enamasti laua taga, siis saab veel kätte, aga kodus on see ilmvõimatu.
Oma muljetest veel nii palju, et jäin sõiduga üldiselt rahule, kahes kohas jäime aja hätta, aga õnneks lahenes kõik ilusti. Lisa emotsioone saan praegu neid kommentaare lugedes ja seoses sellega suur-suur aitäh kõigile. Ja see kingitus, mis viimased osalejad Põlvas tegid jääb eluks ajaks seda reisi meenutama (kui pitsid just katki ei lähe).
Jaanus_P kirjutas:
EDIT;
Tänud korraldajatele ja rahvale kes leidis aega tulla Mustveesse pikendama neid päikselisi päevi. Ilm oli super ja annab siiani tunda.
Väga super pildid.Riivo kirjutas:niisiis, sain hiire uuesti juhetpidi enda kätte tiritud, ütlemaks et minu pildid on SIIN. kvaliteet pole parim aga ehk vabandab välja...ma algaja ka alles
![]()
Videomaterjali juba töötlen, paar unist klippi tuleb
Camera: Canon EOS 350D DIGITALTarmo kirjutas:Väga super pildid.Riivo kirjutas:niisiis, sain hiire uuesti juhetpidi enda kätte tiritud, ütlemaks et minu pildid on SIIN. kvaliteet pole parim aga ehk vabandab välja...ma algaja ka alles
![]()
Videomaterjali juba töötlen, paar unist klippi tuleb
MIs aparaati kasutad?