e30 87aasta 320 süüte luku probleem.

Spetsiifilisemad arutelud ning nõuanded
Vasta
swardfish
Huviline

e30 87aasta 320 süüte luku probleem.

Postitus Postitas swardfish »

täna hommikul hakkasin autot käima panema aga ei keeranud võti...
ei keeranud mul roolilukku lahti ja ei saanud syydet ka sisse,loksutasin igatpidi aga tee mis tahad ei liigu kuhugi....nagu ei ole võtmed samale autole...
siis hakkasin lahti kakkuma aga ei saa rooli ära kuna ei saa rooli lukku maha... ja kui rooli ei saa ära ei saa ka plastikuid lahti...(kruvidega kinni mis on rooli all) ja ei pääse muud moodi ligidale kui vihaga ära lõhkuda....

kas kellelgi on midagi sarnast olnud??? oskab juhendada...

eile oli kõik korras...täna aga ajude**** :evil:
JarmoN
Huviline
Peamine sõiduk: BMW 316 Compact
Kontakt:

Postitus Postitas JarmoN »

Mul on juhtunud, 2 korda. Mõlemad korrad öösel. Õnneks esimene kord oli suveööl, Opel Senator B-ga. Hommikul kutsusin sõbra ja lõhkusime 3 tundi lukku maha.
Nüüd '83 e30 320-iga oli sama nali veebruaris, kõige rõvedamate külmade ajal. Öösel kell 3.30 umbes Rahumäe tee ja Tondi tn ristis Neste jaamas peale tankimist hakkas sama jant, ma mõtlesin, et uskumatu. Kuna olin samal päeval auto ostnud, polnud peale ühe kruvikeeraja muid tööriistu jõudnud autosse tõsta. Hakkasin lammutama, vahepeal tahtis Falcki patrull teada, millega tegelen. Lammutasin ikka tükk aega, kuni lõpuks sain asja vähemalt nii kaugele, et sain süüteluku tagumise osa lahti ning sealt juba kruvikaga käima keeratud. Sooja kahjuks ei saanud, sest sel hetkel tuli välja ka, et termostaat on läbi. Lõpuks enam ei suutnud, tellisin lukuabi, kes 1000.- eest lahti tegi mul selle. Neid tuli ka oodata ca kolmveerand tundi. Oli tore vanatehnikaöö.

Plastikud lõhkusin ka robustselt maha. Ostsin hiljem siitsamast foorumi kaudu uued lukud ja plastikud.

Kogu pika jutu lõpetuseks pean siiski kahjuks nentima, et ega muudmoodi aidata ei oska, kui et, lukuvahetus vist ikkagi ette võtta. Aga võibolla on ka muu lahendus.
Vabandan pika loba pärast.
swardfish
Huviline

Postitus Postitas swardfish »

sain ise õnneks korralikult lahti....plastikud ja muu...ja tundub et lukk ongi otsad andnud...aga kasja kuidas see lukkusüda käib sealt pesast välja ??..et

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=30

sealt nr: 4 käib pesast välja??
Vasta