Joob liialt bensiini, E36
Joob liialt bensiini, E36
Nüüd hakkavad mul kah jamad pihta.
BMW 316, 75kW, 94a, manuaal.
Tähendab kõik oli täiesti OK, kuni ükskord hakkas masin hullemalt bensiini rüüpama.
Bensiini näidiku seier vajub silmnähtavalt 0 (punase) poole.
Alles eile tankisin.
Enne sellist asja ei olnud. Väga öko masin oli. Panin paagi täis sõitsin tohutult peale auto ostu. Seier
ikka praktiliselt seisis sama kohapeal.
Siis mingi päev tankisin ja vaatan et masin on joodikuks hakanud.
Ei jõua 7km sõita kui juba seier vajub. Täna sama jama.
Ise mõtlesin et äkki pidurid jäävad peale, vahest auto nagu ei taha edasi liikuda. Gaas põhjas ikka läheb suure vaevaga. Väriseb kah nagu haavaleht. Vaevalt asi minu sõidus on. Ja käsipidur ei ole peal.
Pigem on autol midagi viga.
Pidurid n.ö "vilistavad" kah pidurdamisel, aga mitte alati. Vbolla pidurid läbi kah ja käivad vastu.
Äkki saaks kodustest tingimustes midagi kontrollida, enne kui esindusse torman?
Diagnostis pole see masin minu käes olles veel käinud, niiet ma ei tea mis tal kõik võib olla.
oskab keegi midagi soovitada?
BMW 316, 75kW, 94a, manuaal.
Tähendab kõik oli täiesti OK, kuni ükskord hakkas masin hullemalt bensiini rüüpama.
Bensiini näidiku seier vajub silmnähtavalt 0 (punase) poole.
Alles eile tankisin.
Enne sellist asja ei olnud. Väga öko masin oli. Panin paagi täis sõitsin tohutult peale auto ostu. Seier
ikka praktiliselt seisis sama kohapeal.
Siis mingi päev tankisin ja vaatan et masin on joodikuks hakanud.
Ei jõua 7km sõita kui juba seier vajub. Täna sama jama.
Ise mõtlesin et äkki pidurid jäävad peale, vahest auto nagu ei taha edasi liikuda. Gaas põhjas ikka läheb suure vaevaga. Väriseb kah nagu haavaleht. Vaevalt asi minu sõidus on. Ja käsipidur ei ole peal.
Pigem on autol midagi viga.
Pidurid n.ö "vilistavad" kah pidurdamisel, aga mitte alati. Vbolla pidurid läbi kah ja käivad vastu.
Äkki saaks kodustest tingimustes midagi kontrollida, enne kui esindusse torman?
Diagnostis pole see masin minu käes olles veel käinud, niiet ma ei tea mis tal kõik võib olla.
oskab keegi midagi soovitada?
Viimati muutis VeikoA, 15.06.2007 21:48 28, muudetud 1 kord kokku.
Tänu mustale õhufiltrile saab kah muidu üpris mõnusa kütusekulu 

http://www.ristle.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
- --overdose--
- Huviline
Sõitsin..
Nuusutasin..
Mitte midagi..
Aga vaatasin, et kummid vist tühjavõitu.
Kas see võib märgatavalt suurendada kütusekulu?
Minu arust nagu võib.
Sõidan igapäev üle 4cm paksusest äärekivist oma parkimiskohta ja arvan et see tegigi rehvid tühjemaks ja suurendas benakulu. Isegi silmaga vaadates kumm kuidagi "lössis", pagass on tühi.
Väga loll mõte?
Veel:
Kui must on MUST õhufilter? Täna vaatasin, eks ta ole jah töötanud, "otsad" mustad" ja eks seda soga kah vahel oli aga mitte väga palju.
Nuusutasin..
Mitte midagi..
Aga vaatasin, et kummid vist tühjavõitu.
Kas see võib märgatavalt suurendada kütusekulu?
Minu arust nagu võib.
Sõidan igapäev üle 4cm paksusest äärekivist oma parkimiskohta ja arvan et see tegigi rehvid tühjemaks ja suurendas benakulu. Isegi silmaga vaadates kumm kuidagi "lössis", pagass on tühi.
Väga loll mõte?
Veel:
Kui must on MUST õhufilter? Täna vaatasin, eks ta ole jah töötanud, "otsad" mustad" ja eks seda soga kah vahel oli aga mitte väga palju.
- --overdose--
- Huviline
Njah, lasin kummid täis nii nagu ettenähtud (olid tõesti tühjad) ja kulu vähenes endise tasemeni ehk siis võtab jälle väga vähe.
Peab nati veel sõitma ja siis veel uurima, aga miskipärast tunnen, et asi sellega piirduski
Loomulikult peaks hoolduse tegema, uued küünlad, kõik filtrid jne aga nati hiljem. Hetkel puhkus ja ei taha kontot rahast tühjaks pumbata kui sisse midagi hetkel ei tule. Hoolduse ja diagnostikata see masin ei jää. Seda võin teile ja oma tupsule lubada
Lihtsalt sutsu hiljem.
Peab nati veel sõitma ja siis veel uurima, aga miskipärast tunnen, et asi sellega piirduski
Loomulikult peaks hoolduse tegema, uued küünlad, kõik filtrid jne aga nati hiljem. Hetkel puhkus ja ei taha kontot rahast tühjaks pumbata kui sisse midagi hetkel ei tule. Hoolduse ja diagnostikata see masin ei jää. Seda võin teile ja oma tupsule lubada
Lihtsalt sutsu hiljem.
Viimati muutis VeikoA, 30.09.2007 18:04 17, muudetud 1 kord kokku.
Sõida ringi veidi siis vaata omal bena paak alt üle et kui märjaks läheb siis võta tagaiste küljest ja uuri kas bena pumba peal voolikud on ühendatud.
Olen töötanud politseis 15a varsti kauem kui sina vana oled. "Ma saan ka vanemaks." Ära targuta siin!
Vajad veebiruumi? > Alcapar.com
Vajad veebiruumi? > Alcapar.com
Njah, kummid on küll täis nii nagu peab aga jah masin joob ikka meeletult.
Edasi minna ei taha eriti, jõudu nagu poleks vms aint uriseb/undab va närakas.
Arvan, et kütusefilter omadega täiesti umbes. Aga hetkel pole mahti olnud seda uurida.
Mingeid lekkeid või benalõhnasid igastahes pole tähele pannud.
Midagi muud autol viga.
Peab kiiremas korras diagnosti viima. Las vaatavad kogu masina üle.
Ütleme kui auto niimoodi tõmbleb vahest, õigem oleks öelda jõnksutab vahest, see pole ju sõidu viga?
Või on?
Lasen siduri kiirelt lahti peale teise käigu sisselülitamist ja kukub jõnksutama aga mitte alati. Selline tunne, et ei saa bena õieti kätte (järeldus: filter).
Edasi minna ei taha eriti, jõudu nagu poleks vms aint uriseb/undab va närakas.
Arvan, et kütusefilter omadega täiesti umbes. Aga hetkel pole mahti olnud seda uurida.
Mingeid lekkeid või benalõhnasid igastahes pole tähele pannud.
Midagi muud autol viga.
Peab kiiremas korras diagnosti viima. Las vaatavad kogu masina üle.
Ütleme kui auto niimoodi tõmbleb vahest, õigem oleks öelda jõnksutab vahest, see pole ju sõidu viga?
Või on?
Lasen siduri kiirelt lahti peale teise käigu sisselülitamist ja kukub jõnksutama aga mitte alati. Selline tunne, et ei saa bena õieti kätte (järeldus: filter).
Ega jahRon23 kirjutas:sul ju ainult 75kw:
Selle remondi ettevõtmisega läheb veidi aega.
Viimati muutis VeikoA, 30.09.2007 18:04 36, muudetud 1 kord kokku.
Jalg raskeks läinud...
See täiesti võimalik kusjuures.
Vbolla polegi midagi autol viga. Vaatan küünlad kah üle, vbolla oleks hea ära vahetada. Kütusefilter kah kindlasti.
Teen teen asjad ära, siis vaatan palju ta võtab ja kui ei aita siis läheb opi lauale lahkamisele
Mootoriruumis mingi kollane lipik trossi otsas, et vahetatud õlifilter ja midagi veel aga kütusefiltri kastikeses linnukest polnud, ma ei imesta kui see filter omadega läbi on.
EDIT: no muidugi ka see "lambada" andur
See täiesti võimalik kusjuures.
Vbolla polegi midagi autol viga. Vaatan küünlad kah üle, vbolla oleks hea ära vahetada. Kütusefilter kah kindlasti.
Teen teen asjad ära, siis vaatan palju ta võtab ja kui ei aita siis läheb opi lauale lahkamisele
Mootoriruumis mingi kollane lipik trossi otsas, et vahetatud õlifilter ja midagi veel aga kütusefiltri kastikeses linnukest polnud, ma ei imesta kui see filter omadega läbi on.
EDIT: no muidugi ka see "lambada" andur
Viimati muutis VeikoA, 30.09.2007 18:04 50, muudetud 1 kord kokku.
Kelladeplokis on sellised oranžid indikaatorid, nuh km jne digitaalsel kujul näitab ehk siis numbritena. All mingid värvilised tulbad, alguses kollane, siis lõpus punane.
Kokku tulpasid vist 7 või 8, ei mäleta täpselt.
Mul põlevad 4 ja 5 tulp, kollased.
Mida see tähendab? Kui segane jutt siis teen pilti.
Kompu tahab midagi öelda, et midagi valesti?
Tulpade osa koguaeg ei põle, peale käivitust mõned sekundid ja siis kustub tulpade osa ära. Ülejäänd põleb.
Kokku tulpasid vist 7 või 8, ei mäleta täpselt.
Mul põlevad 4 ja 5 tulp, kollased.
Mida see tähendab? Kui segane jutt siis teen pilti.
Kompu tahab midagi öelda, et midagi valesti?
Tulpade osa koguaeg ei põle, peale käivitust mõned sekundid ja siis kustub tulpade osa ära. Ülejäänd põleb.
Vaata siia. Seal on küll kirjas, et e30, aga kehtib ka e36 puhul.