nüüd muretsed veel ühe jooksu slikke ja siis uuesti rajaleHelis_M kirjutas:seega tuli nüüd endale uued papud alla muretseda...![]()

Silwer kirjutas:Täna paneme lähiaja ürituste plaanid siia üles.
Ma ei saa aru kuidas üks teist segab. See olekski ju hea võimalus päev varem harjutada...ImreR kirjutas:Oi kurja, nüüd suts kehvasti. Kuna 01.07 on Raplas Hepa cup kuhu olen ennast juba lubanud, siis minul jääb vist 30.06 tulematajube jama, ehk ma ikka kuidagi saan, vähemalt ma üritan seda, aga lubada ei saa kahjuks.
Silwer kirjutas:Sai läbi jah...
Hetkeseisuga info siis järgmine:
30.06.2007 algusega umbes kell 14 toimub Rapla rajal järgmine üritus. Ajavõtt on samasugune nagu eelmine kord.
Sellest järgmine üritus toimub:
28.07.2007 Sauga väiksel rajal. Ürituse algus on planeeritud peale lõunat.
Lisaks on planeeritud veel 2 üritust Raplas. Üks nendest augusti keskel ja teine septembri alguses. Selle kohta tuleb veel täiendavat infot.
* kogu eeltoodud info on esialgne ja selle kohta tuleb veel pikem ja täpsem jutt.
vot selle kohta ma ei tea midagi...kes see 7 sõrmega olevus mu auto peale jälge käis jätmas..ise ka sinuga koos ju imestasime seal, et jälle jäljed minu autolCardo kirjutas:Kulla 7 näpuga Helis, sa oled ju maigu juba suhu saanud, nüüd ei hoia küll see tühine kummimure tagasi. Seda kulub ju nagu kütustki, kas äkki peaks auto üldse seisma jätma
Sellest järgmine üritus toimub:
28.07.2007 Sauga väiksel rajal. Ürituse algus on planeeritud peale lõunat.