aega võttis aga asja sai!
Jaanipäev Varblas 22-24juuni!!
ja hetkel siis veel mõnigad kilod liha veel alles
jaanipäeva järelgrill paar pilti
jaanipäev after liha ülejäägid vol.1
Martin_S kirjutas:tegelt liha on veel üle ma ei tea mis nendest saab kas keegi on veel nõus neid täna grillima![]()
![]()
![]()
![]()
varsti hakkan juba baltijaama kollidele jagama
No teeme ära. Ma võtan kodust selle fliisi ka kaasa, mis mulle esmaspäeval kinoseansi lõppedes jäeti. Äkki keegi tahab?Martin_S kirjutas:Täna on siis lihade grill vol.2 19,00 nii et lennake peale sööks lõpuks need lihad kõik ära![]()
Kui see on Saarema viina fliis, siis see on minu oma ja ilmselt olen riivo sinise fliisi kaasa haaranud, mida ma praegu alles märkasin....eero kirjutas:No teeme ära. Ma võtan kodust selle fliisi ka kaasa, mis mulle esmaspäeval kinoseansi lõppedes jäeti. Äkki keegi tahab?Martin_S kirjutas:Täna on siis lihade grill vol.2 19,00 nii et lennake peale sööks lõpuks need lihad kõik ära![]()
rgds,
eero@Z3 2,8![]()
![]()
Tahtsin ka just küsida, et kas grill toimub iga ilmaga, aga siii tuli meelde, et Martinil oli seal tagahoovis ka ju varjualune olemas ja pealegi, me ei ole ju suhkrustHelis_M kirjutas:Mina üritaks ikka ka kohale jõuda... sest Z3-e tahan ka mina proovida;) Mina kui soprtautode fänn![]()
Seega loodaks siis kohale jõuda..aga kellaaega ei oska veel lubada....vist olen hilineja...kahjuks...kuna vaja tööl passida...
aga kui sajab vihma, siis ikka koguneme ve?paneme varju üles?
Sinu fliis jah siis.Rubic kirjutas:Kui see on Saarema viina fliis, siis see on minu oma ja ilmselt olen riivo sinise fliisi kaasa haaranud, mida ma praegu alles märkasin....