Navi Navigatsioon TV on drive MK1 MK2 MK3 MK4 DVD
Sul on euroopa häälestusega TV tüüner, aga Tallinn asub R01 kanalil (vene standardile vastav sagedus).
Siiani lahendust pole. Teada on, et lühikest aega tootis BMW meie turule ka sobiva häälestusega tüünerit, aga millegipärast enam mitte.
Saksast tulnud autoga on niigi selge, et seda ei ole.
Siiani lahendust pole. Teada on, et lühikest aega tootis BMW meie turule ka sobiva häälestusega tüünerit, aga millegipärast enam mitte.
Priit
540iX 240kW/450Nm, aga ikka pooled silindrid puudu!
No selge, eks siis tuleb piirduda ühe eesti kanaliga nagu nõuka ajalpriitv8 kirjutas:Sul on euroopa häälestusega TV tüüner, aga Tallinn asub R01 kanalil (vene standardile vastav sagedus).

- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
Õhtul koju jõudes soovitan tuppa minnaJarlo kirjutas:No selge, eks siis tuleb piirduda ühe eesti kanaliga nagu nõuka ajalpriitv8 kirjutas:Sul on euroopa häälestusega TV tüüner, aga Tallinn asub R01 kanalil (vene standardile vastav sagedus).
Saksast tulnud autoga on niigi selge, et seda ei ole.+ lisaks mõni soome kanal!

Kuid Navi teemast veel. Et kas see nn VDO plaat eesti kohta sisaldab infot ka peale Tallinna ja kolme suurema maantee või on seal ka kõik metsavaheteed peal?
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
-
- Huviline
Eesti kaart on kaetud tootja andmetel ca 30% ulatuses (seega kõiki teid veel peal ei ole). Tallinn on väga täpne, suuremad maanteed kõik peal, suurtemate teiste linnade põhiteed peal aga jah ülejäänud värk alles areneb - eks me oleme ju pikalt maha jäänud ... Lisaks on kaardil siis peal samas ulatuses ka Läti, Leedu, Poola, Tšehhi ...
Aga Scandinavia 2006 on küll väga täpne Soome-Rootsi-Norra-Taani navikaart.
Aga Scandinavia 2006 on küll väga täpne Soome-Rootsi-Norra-Taani navikaart.
Chrysler 300M 3,5 2003
Chrysler Grand Voyager 3,3 LTD AWD 2002
Chrysler Grand Voyager 3,3 LTD AWD 2002
Navi teema
Korralik ja toimiv Eesti kaart on olemas Garmini kaasaskantavatel navidel. Lisaks on neil veel eestikeelne menüü ja eestikeelne juhendamine.
Navigatsioon koos aadressiotsinguga töötab ainult Tallinnas. Terve Eesti kaart on nähtav, kui city navigaator on välja lülitatud - siis on nähtavad ka väikseimad külateed.
Hinnad:
Nüvi 660 - 9900.-
Nüvi 350 - 7500.-
Nüvi 250 - 4900.-
www.audiocity.ee
www.garmin.ee
Navigatsioon koos aadressiotsinguga töötab ainult Tallinnas. Terve Eesti kaart on nähtav, kui city navigaator on välja lülitatud - siis on nähtavad ka väikseimad külateed.
Hinnad:
Nüvi 660 - 9900.-
Nüvi 350 - 7500.-
Nüvi 250 - 4900.-
www.audiocity.ee
www.garmin.ee
Re: Navi teema
ja nii muuseas ka see, et Nüvi 250 on ka venekeel pealpriit0001 kirjutas:Korralik ja toimiv Eesti kaart on olemas Garmini kaasaskantavatel navidel. Lisaks on neil veel eestikeelne menüü ja eestikeelne juhendamine.
Hinnad:
Nüvi 660 - 9900.-
Nüvi 350 - 7500.-
Nüvi 250 - 4900.-
www.audiocity.ee
www.garmin.ee
samu seadmeid saadaval ka www.topaudio.ee ... hinnad on yleval
on sellel eestit ka peal? keegi proovinud?Muhv kirjutas:Edit: 03.2007 Väljas on ka navi 2007-1. Saadaval on asi hetkel nii UMis, E-bays kui ka internetis. (DVD kujul) Tähelepanu tasub pöörata, et eksisteerib 2 eri versiooni DVD-d - Professional ja High. Seega - suvaline BMW navi DVD ei pruugi teie autos töötada.
edit: eestit vist pole ikka peal
Andorra, Austria, Belgium, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Great Britain, Greece, Ireland, Italy, Liechtenstein, Luxembourg, Monaco, The Nederlands, Norway, Portugal, San Marino, Slovak Republic, Spain, Sweden, Switzerland and Vatican City
Räägitakse, et esimene tõsine Eesti kaart tuleb Teleatlasel välja sügisel, andmed seal siis umbes aasta vanused. TomTom'i ilmselt kah siis, kuna seal Teleatlase kaardid sees. Navteq'l, kelle kaarte kasutavad paljud autotootjad, ei ole hetkel teadaolevalt üldse korralikku Eesti kaarti. See, mida nad Eesti kohta hetkel ajutise lahendusena pakuvad on mingi saast.
Ja kõige suurem puudus marsruutimise koha peal on see, et vajalik liikluskorraldusinfo suuresti üldse puudub Eestis kaardikujul, kuidas see siis nendesse sedametesse tekkida saakski.
Ja kõige suurem puudus marsruutimise koha peal on see, et vajalik liikluskorraldusinfo suuresti üldse puudub Eestis kaardikujul, kuidas see siis nendesse sedametesse tekkida saakski.
ega kellelgi seda kaarti pole? kirjas, et eesti peal igatahes
http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... =OfferList

http://www.navigation.com/is-bin/INTERS ... =OfferList
Tere
Lugesin teemat, aga sooviks rohkem infot.
Nimelt autoks 99 a e38.
Ekraanilt vaadatuna on praegune versioon SW 2-1/24.
Kas autole on võimalik teha lihtsalt ka tarkvara update?
Kui jah, siis milliseid teede kaarte peaksin vaatama, mis update'ile lähevad. Kui mitte, siis millised teede kaardid läheksid 2-1/24 versioonile?
Milliste nimedega peaksid nad olema, et ma saaksin kindel olla, et need lähevad tööle?
Oleks huvitatud Skandinaaviast, Balti riikidest ning Euroopast, eriti Saksamaast.
Ootan Teie abi, kuna netis on liiga palju erinevaid kaartide versioone saadaval.
PS, nav seadmel on autos minu teada vaid CD lugeja, mitte DVD.
Aga ka head neti aadressid on oodatud, kust saaksin otse tõmmata
Lugesin teemat, aga sooviks rohkem infot.
Nimelt autoks 99 a e38.
Ekraanilt vaadatuna on praegune versioon SW 2-1/24.
Kas autole on võimalik teha lihtsalt ka tarkvara update?
Kui jah, siis milliseid teede kaarte peaksin vaatama, mis update'ile lähevad. Kui mitte, siis millised teede kaardid läheksid 2-1/24 versioonile?
Milliste nimedega peaksid nad olema, et ma saaksin kindel olla, et need lähevad tööle?
Oleks huvitatud Skandinaaviast, Balti riikidest ning Euroopast, eriti Saksamaast.
Ootan Teie abi, kuna netis on liiga palju erinevaid kaartide versioone saadaval.
PS, nav seadmel on autos minu teada vaid CD lugeja, mitte DVD.
Aga ka head neti aadressid on oodatud, kust saaksin otse tõmmata

MK2 sul, vaja v21 softi, et saada uusim soft, võib olla ka uuem. kaart ei ole softist sõltuv, peaasi, et on bmw jaoks tehtud ja CD versioon.
www.x5world.com
www.x5world.com
-
- Huviline
kas E65-le on olemas plaati, kus terve Eesti peal oleks, mu praegusel on ainult Tallinn ja "main roads"?
Kui ei, siis millal võib sellist asja müügile oodata?
Kuna siin ka TV-st juttu... E65 ei võimalda välja otsida korraga kolme ega ka kahte Eesti kanalit, kas seda kuidagi korda saab teha?
Kui ei, siis millal võib sellist asja müügile oodata?
Kuna siin ka TV-st juttu... E65 ei võimalda välja otsida korraga kolme ega ka kahte Eesti kanalit, kas seda kuidagi korda saab teha?
Viimati muutis Kaspar316, 20.06.2007 14:03 20, muudetud 1 kord kokku.
tegu jah Business versiooniga (noolte ja hääle järgi navigeerimine). paistab, et kogu Eesti on olemas, aadrssi otsing leidis isegi Hiiumaa väiksemad külad ülesaise kirjutas:minu kätte on jõudnud selline kaart nagu VDO East Europe 01-2007. tegu on vist business versiooniga (nooltega). mul näitab küll kaarti aga nagu poolikult. riike on rohkem peal ja suurem on kah (~500MB)

Kas jutt käib DVD või CD versioonist?aise kirjutas:tegu jah Business versiooniga (noolte ja hääle järgi navigeerimine). paistab, et kogu Eesti on olemas, aadrssi otsing leidis isegi Hiiumaa väiksemad külad ülesaise kirjutas:minu kätte on jõudnud selline kaart nagu VDO East Europe 01-2007. tegu on vist business versiooniga (nooltega). mul näitab küll kaarti aga nagu poolikult. riike on rohkem peal ja suurem on kah (~500MB)asi on osaliselt regio toel tehtud.
Priit
Suuruse järgi arvasin küll, aga ma pole kuulnud, et ka CD plaadid Business ja Professional versioonideks jagunevad.aise kirjutas:500MB ei ütle siis sulle kummaga tegu? ma pole veel näinud naviplaati mis oleks mahult CD suurune aga on DVD peale pandud. tegu on CDga.
PS kas see ka Mk3 peal töötab?
Priit
ma arvan küll, mk1 ja mk2 on kahtlane.priitv8 kirjutas:Suuruse järgi arvasin küll, aga ma pole kuulnud, et ka CD plaadid Business ja Professional versioonideks jagunevad.aise kirjutas:500MB ei ütle siis sulle kummaga tegu? ma pole veel näinud naviplaati mis oleks mahult CD suurune aga on DVD peale pandud. tegu on CDga.
PS kas see ka Mk3 peal töötab?