Üritus meeldis ja kõik oli bingo-bongo, eks proovin varsti pildid ka üles tõmmata.
BBS, need punase all olid 18 tolli, minu musta all samasugused 17 tolli.AlariK kirjutas:Pole küll päris teemasse, kuid küsiks huvi pärast sellel punasel seitsmesel all olevate velgede nimetust ?
Arniel on õigus nii BBS suhtes kui ka manuaali suhtesarnie kirjutas:BBS, need punase all olid 18 tolli, minu musta all samasugused 17 tolli.AlariK kirjutas:Pole küll päris teemasse, kuid küsiks huvi pärast sellel punasel seitsmesel all olevate velgede nimetust ?
Ja muideks, see punane oli minu mäletamist mööda 740 MANUAAL!
Seda mainisin minagi; ma olin suht kindel, et kõik kes kohale tulevad on teatud kiiksuga inimesed - nii see oligi, kaasaarvatud mina ise .Provokaator kirjutas:Varem arvasin, et blues muusikat ja õlut harrastav kaader on sõbralik ja meeldiv, nüüd selgus, et E32 kaader pole ka normaalne![]()
Igatahes tänud meeldiva koha ja veel meeldivamatele kohal viibinutele.
Ergo730 kirjutas:arnie kirjutas:Seda mainisin minagi; ma olin suht kindel, et kõik kes kohale tulevad on teatud kiiksuga inimesed - nii see oligi, kaasaarvatud mina ise .
Ega normaalne inimene ei ostagi ju endale ebapraktilist autot.
Hea meel on teada, et ma ei ole ainuke
Sina ei läinud magama, sa läksin ainult korraks äratoivoku kirjutas:
rahamaitse suus kindlastika minul on see hirmkuigi jäin esimesena magama
grill särgid värgid, mina kahekäega pooltErgo730 kirjutas:Milles küsimus....kutsu meid külla ja vaatame koosparbmw- kirjutas:Ehk keegi saab sind aidata, kuna jubedalt tahaks neid videosid ka nähaAimo kirjutas:Mul pole veel programmi, millega videosid arvutisse tõmmata(pole ka DVD lugejat)![]()
Paar õllet ligi jne.![]()
![]()