Lisa saab lugeda siit: http://www.epl.ee/majandus/391359
Ja nüüd lugege palun kommentaaridest auto ohutuse kohta. UM pani paraja pirni ikka küll

Kustas kirjutas:Tääm, kui varuosasid ostma lähed esindusse, kas siis peab hakkama mainima, et ikka BMWle juppe tahad. Hakaku siis skhoodasid ja volkareid ka müüma ning kaubikuid ja muud nänni, mis hästi kaubaks läheb. Ja siis tehku veel united motors peremarket ka, kust saaks süüa ja lasteriideid osta.
Täitsa võimalik. Räägitakse, et Hiina on peagi maailma majanduse mastaabis nr1.Kaido S kirjutas:See on tulevikku suunatud rapsimine, pidage meeles, et UM müüb autosid ka Narvas. Oma rikutuses julgen arvata, et ca 25 % foorumlastest kiidab seda liikurit, millega parajasti sõidab - Hiina autod olid kaks aastat tagasi ratastega õunakastid, täna on nad juba eemalt vaadates auto moodi ka kahe aasta pärast ütleb seesama 25 % - aga milleks mulle BMW, sama raha eest saab ju uue Brilliance XXXi, mis on hulka soodsam, moodsam ja mugavam (st areng on selles sektoris väga kiire)!
???Ceed kirjutas:Kustas kirjutas:Tääm, kui varuosasid ostma lähed esindusse, kas siis peab hakkama mainima, et ikka BMWle juppe tahad. Hakaku siis skhoodasid ja volkareid ka müüma ning kaubikuid ja muud nänni, mis hästi kaubaks läheb. Ja siis tehku veel united motors peremarket ka, kust saaks süüa ja lasteriideid osta.
![]()
![]()
selline suhtumine on minumeelest õige
Täpselt nii!Juss kirjutas:hannoga nõus. Lisaks olen täiesti veendunud, et need teised margid savad täiesti oma esinduse uues asukohas. Neid autosi sa BMW salongis (ega varuosaletis) kunagi ei näe. United Motors on juriidiline isik kes minu pärast rentigu või aerupaate.
Hmm. Peaks otsima välja näiteks E36 video ning neid võrdlema omavahel? kj mitte uue E36 oma vaid just sellise 10 aasta vanuse oma, kus aeg on juba enda töö teinud auto tugevuse kallal.MESHUGGAH kirjutas:Loodan et inimestel jätkub mõistust selleks et osta kasutatud BMW, selle asemel et uus Brilliance endale soetada. See on ju õudne kuidas ta videol deformeerub.
Brilliance sai 1 punkti 5stjjanno kirjutas:TereHmm. Peaks otsima välja näiteks E36 video ning neid võrdlema omavahel? kj mitte uue E36 oma vaid just sellise 10 aasta vanuse oma, kus aeg on juba enda töö teinud auto tugevuse kallal.MESHUGGAH kirjutas:Loodan et inimestel jätkub mõistust selleks et osta kasutatud BMW, selle asemel et uus Brilliance endale soetada. See on ju õudne kuidas ta videol deformeerub.
Edit: esialgne kiire otsing näitas, et tulemus oli 2 punkti max 5'st. Ja seda uuel autol. Kahjuks on euroncap'i enese leht praegu maas.
jJanno
Kui uurid vähe mu linki siis uus e36 ei saanud ka 2-te tärni vaid mingi 1,5 vms... nii et me sõidame ise ka surmalõksudega :SIndrek_M kirjutas:Brilliance sai 1 punkti 5stjjanno kirjutas:TereHmm. Peaks otsima välja näiteks E36 video ning neid võrdlema omavahel? kj mitte uue E36 oma vaid just sellise 10 aasta vanuse oma, kus aeg on juba enda töö teinud auto tugevuse kallal.MESHUGGAH kirjutas:Loodan et inimestel jätkub mõistust selleks et osta kasutatud BMW, selle asemel et uus Brilliance endale soetada. See on ju õudne kuidas ta videol deformeerub.
Edit: esialgne kiire otsing näitas, et tulemus oli 2 punkti max 5'st. Ja seda uuel autol. Kahjuks on euroncap'i enese leht praegu maas.
jJanno
Aga ega need E36, E34 jms üle 10 aasta vanused autod ka turvalisusega ei hiilga.
Siin siis vähe parem link autode turva testide vaatamiseks, vali sealt auto mark ja siis mudel.erikred kirjutas:kes viitsib võib võrdluseks välja otsida youtube'st e34 vs volvo laupkokkupõrke.
Kiiruse pealt ~100km/h ehk siis kombineeritult ~200km/h vastu seina on nii vana auto pilt sellele uuele hiinakale kiirusel 64km/h päris sarnane. Juhil küll jah ellujäämisvõimalust ei ole
Mina arvaks selle kohta et hiinakad on veel eurooplastest turvalisuses 25 aastat taga. Tont seda teab ainult kui kiiresti nad järgi jõuavad.
terv
erich
Tuleb teostada keeruline otsing siinsamas foorumis. Minu mäletamist mööda esitasin selle küsimuse mina ning vastuseks sain vist ühe saksakeelse artikli lingi.erikred kirjutas:Viieka kasuks räägib ilmselt natuke suurem kogus plekki otsa ja juhi vahel.
Kahju et ei ole leida kuskilt e34 crash testi. Vaataks huviga kui palju deformeerub NCAP'i testis.