E36 Imelik kolin paremas esirattas...
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan X-Trail T31
E36 Imelik kolin paremas esirattas...
Paar päeva tagasi sõitsin lahtise aknaga ja muusika ei mänginud ja kuulsin, et parema ratta juures on kuulda august läbisõitmisel mingi imelikku kolinat... Nagu mingi plekk vastu metalli... Tõstsin siis tunkrauaga esiratta üles ja keerasin ratta maha, aga ei leidnud ühtegi plekki, mis lahti oleks...( On kellelgi sellist asja parandanud? Varsti lähen kontrolli, aga tahaks juba enne teada milles viga, et varuosad enne ära osta... Kolin kaob kui pidurit vajutada... Isegi natuke... Oskab keegi aidata?
Viimati muutis Roman_V, 02.07.2007 17:09 06, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: Nissan X-Trail T31
Kaob kohe, kui isegi natuke pidurit vajutan... Ja kolin on nagu plekk vastu rauda! Sarniir kindlalt pole, samas kui võtsin ratta maha, tundus et kõik asjad on omal kohal... Et kui porikaitse koliseb siis mida ma pean tegema sellega? Kas niisama kaugemale painutama? Samas ta on väga kõvasti seisab oma kohal...
Ees on Tallinna minek kontrolli... Kindlasti Patriku juurde kontrolli, aga kelle juurde peaks minema veermikuga?
Ees on Tallinna minek kontrolli... Kindlasti Patriku juurde kontrolli, aga kelle juurde peaks minema veermikuga?
Mul e34 oli ka selline kahtlane hääl tagumise ratta juures. Oli kuulda ka kui jalaga vastu ratast lüüa. Kolvi poolsel piduriklotsil on sellised kõrvad küljes mis peavad tihedasti kolvi sisse minema, aga mul jäi loksuma, painutasin natuke neid "vedrusid" laiali ja kolin kadus.
UM-i tasuta veermiku kontrollis öeldi, et support kulunud
, aga kui lähemalt uurisin siis nagu see oligi ainuke asi mis peaks kolvi poolset klotsi kinni hoidma, et ei loksuks, teine klots on suportis ilusti kinni ja mingeid kulumisjälgi ka polnud.
UM-i tasuta veermiku kontrollis öeldi, et support kulunud

F11