Cardo sina tead seda Jüri staadioni asja nats paremini, loodame sinu abile

Meeskond:
Cardo
Lauri_L
E28
Alar_P
Tarvo
Spooner
Milbuck
Tantsupoisid:
Ain
Ivar
Ega me nüüd nii head mängijad kah seal MB klubis pole et meid kartma peaksE28 kirjutas:paar nädalat mängu veel ja siis võiks täitsa mängida.kuigi see oleks sõprusmäng ei tahaks ma mitte mingil juhul kaotada
mina näiteks küll kaotust ei häbeneks. me arutasime mbclubi foorumis et mõisa peale ei mängi ja idee ikki niisama pulli teha. Ja niipalju kui mina tean ei ole meil ühtegi meest kes TÕSISELT mängida oskaks ja ründes pole veel üldse mitte kedagi, kõik kaitses ja väravasE28 kirjutas:paar nädalat mängu veel ja siis võiks täitsa mängida.kuigi see oleks sõprusmäng ei tahaks ma mitte mingil juhul kaotada
Juuli kekspaik oleks ilmselt hea, siis jõuavad inimesed jaanipäevast toibuda ja natuke planeerida. Kas oskate ehk mõnd konkreetset kuupäeva pakkuda ? Nagu ma aru sain siis saab seda Jüri staadioni kasutada ?Cardo kirjutas:Minuga nii et sel neljapäeval olen olemas ja järgnevatel kahel ei ole. Ise arvan küll , et võiks selle mingi juuli keskpaika jätta , muidu ei tee omadel ja vastastel vahetki
Cardo kirjutas:Ok teeme 22 juuli ja ma arvan , et väljak on endiselt vaba ja esmaspäev uurin kindluse mõttes üle.
Kas MB klubil on mingi mängijate list olemas kuskil foorumis või-mis-iganes. Äkki saaks lingi ka kus teiepoolne arut´lus käib ja siis peame ka siin mansa kokku ajama , st. 11 nägu + tantsupoisid