Plõks kapoti all 5 sek peale auto seisma jätmist
Plõks kapoti all 5 sek peale auto seisma jätmist
Kas keegi oskab öelda, mis asi see on, kui lülitan süüte välja, siis miski asi nagu vaikselt suriseb kapoti all edasi ja 5 sek pärast käib selline väike plaks ja siis on vaikus majas. Heli ise on selline surin nagu on kuulda kõrgepingeliini all seistes, sellele järgneb plaks mis on sarnane helile kui lühistada akuklemme.
On see mingi immo?
PS Kliimat autol pole, autoks suht baasvarustuses BMW 318 96a.
On see mingi immo?
PS Kliimat autol pole, autoks suht baasvarustuses BMW 318 96a.
Vajadusel aitan Tartus veakoodide lugemisel (OP-com, Delphi,Autel Maxiscan, ELM327 seadmed)
Minul sama lugu ja auto koos kliimaga (tavaline mitte automaatik). Kõrvapidi kompuutri ligi ronides tundub nagu kostaks selle tagant, siiani pole aru saanud misasi on. Kui õieti mäletan kiskusin kompu korra välja ka, kahtlusega et äkki see midagi suristab seal - aga vist ei olnud see kuna muidu ma mäletaks :p
Ehk siis selguse mõttes minu arvates ei tulnud surin mitte kapoti alt vaid armatuurist kuskilt sealt kliima ja kompuutri kandist
Ehk siis selguse mõttes minu arvates ei tulnud surin mitte kapoti alt vaid armatuurist kuskilt sealt kliima ja kompuutri kandist
See millest mina räägin, on kuulda ainult juhul kui süüde välja keerata. Heli on midagi sarnast sellele kui näiteks arvutil kõllid põhja keerad ilma, et nendeni mingit signaali jõuaks - selline surin/kahin/pinin. Tundub tulevat armatuurist ja vist ei ole kompuuter. Ja mingi aja möödudes jääb vait (vist veidi kauem läheb kui skyline mainitud 5 sek ja mingit plõksu ma ka ei ole täheldanud nagu.
Ja on võimalus, et auto sulgeb nn õhuvõtukanalid, et mitte nii kiiresti mahajahtuda. Mis autoga tegu?
Mäletan, et e34 suristas alati peale seisma jätmis, ei tea kas ka teised margid. Olen kuulnud, et osadel ka selline süsteem, mis sõidu ajal surub kojamehi klaasile rohkem vastu, et on ka pakutud selle suristamist. On veel neid suristamisi arutatud. Vaata, äkki saad otsinguga vastuse oma küsimusele.
Mäletan, et e34 suristas alati peale seisma jätmis, ei tea kas ka teised margid. Olen kuulnud, et osadel ka selline süsteem, mis sõidu ajal surub kojamehi klaasile rohkem vastu, et on ka pakutud selle suristamist. On veel neid suristamisi arutatud. Vaata, äkki saad otsinguga vastuse oma küsimusele.
E36 325i 92; E32 730iA 91(läinud) | E34 525tdsA 95 (läinud)
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
E46 330Ci 01 (läinud) Ei tasu kõike mu juttu uskuda!
kliima paneel suriseb mõnda aega järgi kui süüde välja keerata, siin foorumis ka lahatud teema juba, peaks otsingus rohkem informatsiooni andmaerx168 kirjutas:Mul sõbra 520i-l samamoodi, kllimaga ja siis peale süüte välja keeramist suriseb vahepeal,aga ei tea,millest konkreetselt see tuleneb..

tel.53365288-Toomas 56285941- Taavi