kuidas sa ülekande tegid? Kas hansapanga arvele või krediitkaardiga?- Igaljuhul on soovitatav saata faksiga maksekinnitus- liiguvad asjad paremini!Raino kirjutas:Tellisin kha seal rehvid ning tegin ka ülekande..Ku iuurin staatust siis ütleb et pole vele ülekannet tehtud..
Ma ei saa enam midaig aru..
Rehvid Saksamaalt
- Tauri
- Klubiliige
- Peamine sõiduk: BMW
- Telefon: 56220022
- Kontakt:
E70 X5 3.0d 173kw ; E83 X3 160kw
kõik on okTauri kirjutas:kuidas sa ülekande tegid? Kas hansapanga arvele või krediitkaardiga?- Igaljuhul on soovitatav saata faksiga maksekinnitus- liiguvad asjad paremini!Raino kirjutas:Tellisin kha seal rehvid ning tegin ka ülekande..Ku iuurin staatust siis ütleb et pole vele ülekannet tehtud..
Ma ei saa enam midaig aru..
rehvid juba ammu käes
Tehtud on palju ning teha veel rohkemgi. Suured sõnad kunagisest CCCP poliitikast.
-
- Huviline
- Peamine sõiduk: E61-2007-525D
- Telefon: 56623817
Täitsin ka tellimuse ära, maksmisviisi valisin krediitkaardi, nad tänasid tellimuse eest, paari tunni pärast tuli E- kiri, milles nõuti aadressi kinnitamist, mida ma ka tegin, lisades juurde, et "jah, ma soovin tellimuse xxxxxxx täitmist" ja sellega vist kõik lõppeski- igatahes on paar päeva vaikne olnud.raimo_r kirjutas:kõige lihtsam on VISA või MASTERCARDi kasutada, kuna neid antakse meil ju suisa igaühele.anne kirjutas:Mis maksmisviisi kasutate?
Küsimus- kuidas käib krediitkaardiga arveldamine, maksta saaks sellega ju ainult postkontoris kauba saabumisel?!
ei, krediitkaardilt saab müüja raha võtta kahe numbri alusel. üks numbritest on krediitkaardi eespoolel oleva pika jada 4 viimast numbrit. teine on krediitkaardi tagapool olev kolmekohaline PIN number.joffe kirjutas: Küsimus- kuidas käib krediitkaardiga arveldamine, maksta saaks sellega ju ainult postkontoris kauba saabumisel?!
seega, krediitkaarti hoia alati kindlas kohas

E30 325iX '86 (müüdud) || E53 X5 4.6is '02 (müüdud) ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||
E30 M3 '88 || E39 530d M-Technik || E60 550iA '06 ||
-
- Huviline
Tellimuslehel küsiti ka krediitkaardi numbrit ja kehtivusaega, kuidas see asi kontrolli all peaks olema, palju nad seda raha saavad või võtavad, kui ükskord arveldamiseks läheb? Või on neid andmeid vaja kontrollimiseks, kas on katet tellimusele? See asi on esialgu segane! Noh, ja kui tehing üldse toimub!? Märtsi lõpul saatsin ka tellimuse, millele ei vaevutud isegi vastama! 

Krediitkaardi numbri ja kehtivusaja tellimislehele kirjutamisega sa andsidki neile õiguse vastav summa su kaardilt kinni pidada. See (krediitkaardiga) internetipõhine ostmine ongi selline usaldusel/lootusel põhinev äri.joffe kirjutas:Tellimuslehel küsiti ka krediitkaardi numbrit ja kehtivusaega, kuidas see asi kontrolli all peaks olema, palju nad seda raha saavad või võtavad, kui ükskord arveldamiseks läheb? Või on neid andmeid vaja kontrollimiseks, kas on katet tellimusele?
e10 & e21 & e24 & e30 & R
Saada neile kiri ja küsi milles probleem. Nad vastavad väga ruttu ja asjad hakkavad kohe liikumajoffe kirjutas:Oleksin väga rõõmus, kui asi ka edeneks- nagu ei taheta minu raha. Kui selle nädala jooksul midagi ei toimu, tuleb jälle uus tellimus sisse anda.

Viimati muutis Ain, 23.04.2007 11:45 36, muudetud 1 kord kokku.
-
- Huviline
Nüüd on küll juba hulk aega möödunud ja annan infot- 24. aprillil tuli kiri, kus muuseas oli ära öeldud, et planeeritud saatmine toimub 27.04.2007. Täna siis tuli kauaoodatud kõne autojuhilt, et kus kokku saaksime- tal suur auto ja eriti turnida ei ole tahtmist- sain temast aru, sain kummid kätte ja paari tunni pärast olid nad ka all!
Paar pilti ka: http://www.minupildid.ee/main.php/users ... 2.JPG.html ja http://www.minupildid.ee/main.php/users ... 3.JPG.html . Sellistele skeptikutele, nagu ma ise selle asja suhtes olin- rahu ja kannatust, kui tellimus on korrektne, järgneb ka positiivne tulemus!
Kui kedagi kordan, andku andeks!
P.S. Kummiboksi poisid tegid hinda kuuldes
(neid oli kaks
).