Siil ei teadnud kuni eilse päevani, et tema auto niimodi kiirendada suudabjanayza kirjutas:Tagasi sain Siili auto roolis olla.. ma olen nagu siiamaani 3.0 V8-st vaimustuses.... mine kui hea masin... Super
Ega see Läti piiri ääres olemine võib nakatada külljanayza kirjutas:Parimas olete
Mitte ainult politsei vaid ka turvateenistusProvokaator kirjutas:Julgustuseks järgnevateks aastateks-politsei oli kohal ja turvas meid teiste puhkajateest
Jajajah... igati turvaline oliJaanus_P kirjutas:Mitte ainult politsei vaid ka turvateenistusProvokaator kirjutas:Julgustuseks järgnevateks aastateks-politsei oli kohal ja turvas meid teiste puhkajateest... arvatavasti valvas toitu
Sai ka aega veedetud Saugal ja sellest veel esitlemata uuest M3-st tegin paar klõpsu ka.wirx kirjutas:...Ise läksin käisin tagasi teel Sauga ringrajalt läbi lootuses, et ehk saab sõita....kohapeale jõudes selgus, et siiski sõitsid ringrajal veel vormelid ja üks tutikas M3 ka....
Krt mina ka ei taha seda vihma ja välgu varianti uskuda.janayza kirjutas:Mul on jalas aint üks katkine koht ja selle sain rannas liiva seestMartin_S kirjutas:sadas küll ja päris ägedalt laksis välkku
mul olid ka jalad suht katki peale ujuma minekut...![]()
täistalla peale veel astuda ei taha![]()
Aga meres õnnestus jalad terveks jätta
Tavalised võtmed BMW võtmehoidja küljes. Autoga "kahjuks" tegemist poleTarmo kirjutas:Krt mina ka ei taha seda vihma ja välgu varianti uskuda.janayza kirjutas:Mul on jalas aint üks katkine koht ja selle sain rannas liiva seestMartin_S kirjutas:sadas küll ja päris ägedalt laksis välkku
mul olid ka jalad suht katki peale ujuma minekut...![]()
täistalla peale veel astuda ei taha![]()
Aga meres õnnestus jalad terveks jätta
Mida pole oma silmaga näinud seda pole olnud.![]()
![]()
Ja kas ma olin siis üks vähestest kelle jalad seal meres käies terveks jäid?
Mul järelikult vedas.
To Freementar:
Kas tegemist oli bmw võtmehoidjaga bmw võtmetega või olid seal küljes mingid muud võtmed? Lihtsalt täpsustuse mõttes.
Ise kahjuks ei leidnud mingeid võtmeid.
Ma arvan, et niikaua pole vaja oodata. Minu mäletamist mööda pidi lõuna-eesti bmw-klubi rahvas korraldama ka tuleval talvel talvepäevad, mis ei ole kindlasti halvem üritus. Ja noh, neid bmw-klubi üritusi on enne järgmise aasta suvepäevi tulemas veel küll ja küll ilmselt.Rallymees kirjutas: Sai siis esimest korda käidud teie üritusel ja väga positiivne mulje jäi. Järgmine aasta raudselt kohal.
Tauri, ei pane pahaks, et suveautosid ainult pooldasid, eks sul omad põhjused ka, ehk aga Eero ei solvu, kui ma ütlen, et minu poolt ei saanud lahtised ühtegi häält, seda põhjusel, et arvasin, et hääletusel osalevad liikmete- huviliste isiklikud autod....Tauri kirjutas: Ilusama bemari valimistel sai toetatud suveautosid- mainiks ainult, et valik võiks suurem olla
Mismoodi see lugu oli, et "ärgake" oli hommikul päris lõbus läbi une mingit soigumist kuulatatoots kirjutas: P.S. Aare,kuidas see aasta hommikuste äratamistega olukord oli?![]()