Mure E34 paremal Esillas kahtlane kolin! (LAHENDATUD)
- Bitbull
- Huviline
- Peamine sõiduk: E53
- Telefon: 56996028
- Kontakt:
Tea, tegelikult näiteks mul tuleb sõita palju(vahest keskmiselt kuni paarsada kilti päevas) ja võibolla ka harjumusest aga istub sportvedru paremini, tõsi küll esimene tuulemurdja saab tihtipeale asfaldit tunda.marxxx kirjutas:täpselt... iseasi kui mõttekas on eesti teedel üldse sport vedrustust kasutada... hambaarstijuures tuleb tihemini käia ja ka veermiku remondi sagedus tiheneb... ühesõnaga mõttetu raha maha loopimine
Auto ka tunduvalt stabiilsem. Sellest tingitult aga oht kui teise autoga sõidan, siis tihtipeale kurvides küllalt ohtlike olukordi kus standardvedrudega saan ei taha teel püsida enam. Eks harjund ja unustand end samas stiilis sõitma kui oma autoga

Noid vaheadaptereid tahakski panna, et auto kaks senti tõuseks ja päästaks pisut oma esiplastikuid !
Sai ka just vahetatud sportvedrud tavaliste vastu.Hea on küll soita spordikaga aga eesti teedel siiski tervise huvides on tava parem.Talvel pakasega laheb sport veelgi jaigemax ja siis proovi eesti auklikel lapitud teedel soita ja see soigi yhe keeru labi
Oli ka pea sama asi et yle 110kurvi minnes viskas vibra sisse ja põhjus mix amort ohtale lax oli kindlasti sportvedru yhe keerdu puudumises
Ilus on küll auto spordikaga aga tuleb ikka eesti teede reaalsusega kaasas kaia

Oli ka pea sama asi et yle 110kurvi minnes viskas vibra sisse ja põhjus mix amort ohtale lax oli kindlasti sportvedru yhe keerdu puudumises

Ilus on küll auto spordikaga aga tuleb ikka eesti teede reaalsusega kaasas kaia

- eero
- Huviline
- Peamine sõiduk: F07 535i GT
- Telefon: 5256627
- Asukoht: Kadaka tee 187C Tallinn. Tel. 5256627, eero@autoint.ee
- Kontakt:
Re: !
Vähe sellest, uued amordid väsinud stock vedrudega ei kesta samuti. Et vaheta või vedrud ja amordid komplektis, et kestaks.Erkki_V kirjutas:Kui ma nüüd ei eksi, siis kooslus sportvedru ja tavaamort ei kestagi eriti kaua või ma eksin???
E34 540 - X5 E53 4,4 - E30 316i - R28 R1150R - E32 740 - E34 540 touring - E36 325i - E30 325ixa - Z3 1,9 M44 - F07 535i GT