bmw 325 tagumiste velgede sobivus.
bmw 325 tagumiste velgede sobivus.
Probleem siis selline, et soetasin mingid 17 tolli originaal 3. seeria veljed. tagumised rattad on koopaligidal ja kui raskus peale tuleb, siis hakkab vastu käima.
Küsimus: kas kuidagi ei anna tagaosa tõsta? Et ma mõtlen nagu mingeid värke vedru ja kere vahele? On keegi kunagi sellist asja proovinud?:P
Muidugi saaab ka lihtsamalt: vaheta veljed tagasi või osta uued vedrud taha. Sealt järgmine küsimus: palju need võiksid umbes maksta?
Küsimus: kas kuidagi ei anna tagaosa tõsta? Et ma mõtlen nagu mingeid värke vedru ja kere vahele? On keegi kunagi sellist asja proovinud?:P
Muidugi saaab ka lihtsamalt: vaheta veljed tagasi või osta uued vedrud taha. Sealt järgmine küsimus: palju need võiksid umbes maksta?
meil oli 255 all ja pold midagi viga...ka 17"..jantsik kirjutas:kas 235 on tõesti liiga lai auto jaoks? ometigi on tegi bemari originaalidega...

...:::hardstyle Is The Music That I Can't Explain. hardstyle Is The Music Running Through My Veins:::...
...:::hardstyle Is The Music That I Can't Explain hardstyle Is The Music Makes Me Insane:::...
...:::hardstyle Is The Music That I Can't Explain hardstyle Is The Music Makes Me Insane:::...
aitüma Ain!
Aga kuna vahepuksid tagaamortidele tehtud juba on, siis ma proovin õhtupoole pepukest veidikene tõsta ja eks siis kohe näha on, mis edasi saab. Veljed on lihtsalt liiga ilusad, et need ära anda
Ja mina neist E36 / E46 aru ei saa:P Arvan, et tegu E46, mis tähendab aga seda, et offset päris õige ei ole...
Pmst enne mina ei jäta kui olen oma silmaga ära näinud, et veljed ei sobi:)
Aga kuna vahepuksid tagaamortidele tehtud juba on, siis ma proovin õhtupoole pepukest veidikene tõsta ja eks siis kohe näha on, mis edasi saab. Veljed on lihtsalt liiga ilusad, et need ära anda

Ja mina neist E36 / E46 aru ei saa:P Arvan, et tegu E46, mis tähendab aga seda, et offset päris õige ei ole...
Pmst enne mina ei jäta kui olen oma silmaga ära näinud, et veljed ei sobi:)
- kimmo
- Klubiliige - admin
- Peamine sõiduk: BMW 530d xDrive
Mitte rehvilt vaid ikkagi veljelt - alumiiniumikarva rõngalt, millele rehv peale tõmmataksejantsik kirjutas:otsisin kumipealt et märgistust- tulutult. minu silmad seda ei märganud.
Marshal 235/40ZR17 90W
Kummide kodukalt ka midagi abistavat ei leidnud..
väikselt oli kuhugi kirjutatud E4. Kas see tähendab midagi?
Vabandan oma lollide küsimuste pärast:D

Tavapäraselt on need markeeringud velje siseküljel.