V2ike_Suur kirjutas:Minu jaoks on anomaaliaks Kristiine ristmiku uus korraldus.
Nimelt varem sai Sõpruse pst-lt mõlemast reast kesklinna, vasakult ka Tulika tänavale (kopli poole). Nüüd on siis vasak täielikult Kopli rida, parem (tegelt keskmine, aga kõige parempoolsem on ühissõidukirida) nii kesklinna kui Koplisse. Sõpruse pst-l loomulikult mingit märki liikluskorralduse muudatuse kohta või suunaviitu ridade kohal pole.
Mis märki sa sinna tahad, kui see juba PIKALT nii olnud...
V2ike_Suur kirjutas:Varem läks Peterburi tee parempoolne rida Järvevanasse, keskmine Järvevanasse ja Tartu mnt-le, vasak Tartu mnt-le ja sõjamäe teele. Nüüd ma polegi aru saanud, kas hargneb keskmine kaheks või parempoolne, igatahes viadukti all on ootamatult 4 rida ja kui Peterburi teelt keskmist rida mööda joonte järgi sõita, siis satub Tartu mnt. otse minevale reale. Ja loomulikult pole kuskil ühtki viidet liikluskorralduse muudatuse kohta.
parempoolne läheb kaheks- üks järvevanasse, teine järvevana/tartu mnt.
V2ike_Suur kirjutas:Pole tähele pannud, kas Haabersti ringil on eksitavad märgid vahetatud, varem oli Ehitajate teel märk, mis näitas Rannamõisa teele väljasõitu vaid parempoolsest reast (samast reast ka vasakule Paldiski mnt-le), kuid ristmikul tegelikule olukorrale vastav märk, s.t. mõlemad read Rannamõisa teele.
Mis suhtes see eksitav on?? Järelikult ongi ehitajate teelt tulijatel tabasalu poole 1 väljumine, kuskilt mujalt tulles (näiteks loomaaia poolt) kaks väljumist!!! Selle pärast ongi enne ringi ka märgid püsti
Cardo kirjutas:Probleem nagu selles ongi, et siis kui oled jõudnud ristmikuni on hilja , et läbi parkla minna. Seega jääb see nagu juhte lollitama, vot nüüd luban ja hiljem mitte !!
Vaevalt, et asi juhtide lollitamises on

Pigem ikka asi selles, et parkla on ikkagi PARKLA, mitte maantee!! Kujuta ette, kui pool linna tipptunnil läbi parkla suunatakse...
Andrus_V kirjutas:Olen seal 30 minutit ummikus passinud, mõne foori tsükkliga sai paar autot üle, päris palju muutusid foori tuled nii, et ühtegi autot ei pääsenud üle.
BIG deal

Ma olen seal 1H ja 45min passinud
muutuvatest märgidest niipalju, et minu meelest peaks paljud märgid panemagi digitaalseks. st. mingi kella aja pealt (näiteks tipptunnid) muutuvad kiirusepiirangud, pöörded ja mis iganes veel.... Nagu saksa kiirteedel on need kiirusepiirangud ja libeda/stau hoiatused

asi oleks palju sujuvam.