Salongi tuleb vesi/ ABS teeb häält seismajäämisel
Salongi tuleb vesi/ ABS teeb häält seismajäämisel
2 probleemi siis:
1.Kõrvalistuja jalgade juurest tuleb auto pesemise ajal vesi nirena salongi pardatsoki alt.
2. Suvel korralikul teel pidurdades, enne seismajäämist kiirusel 4-5 km/h teeb ABS seda oma vedru häält. Milles võib probleem olla ?
Autoks e34
1.Kõrvalistuja jalgade juurest tuleb auto pesemise ajal vesi nirena salongi pardatsoki alt.
2. Suvel korralikul teel pidurdades, enne seismajäämist kiirusel 4-5 km/h teeb ABS seda oma vedru häält. Milles võib probleem olla ?
Autoks e34
t2pselt samad asjad siin.kuna mul ABS v2ga harva tootab siis sellel hetkel kui ta tootab siis pidurdamisel v2ikse kiiruse peal 4-8km/h siis hakkab seda vedruh22lt tulema ja kui t2itsa seisma hakkad j22ma loob pedaali vastu jalga tagasi
kuna ABS juba pikemat aega ei toota siis olen sellega juba 2ra harjunud ja probleem kadunud. teiseks on ka selline jama et suurema paduka ajal kui auto seisab ööl2bi siis hommikul avastan et k6rvalistujapoolsel jalamatil on p2ris korralik loik (6nneks on kummimatid). kust see sisse tuleb seda ei oska v2lja nuputada.
pakun et selle ABS jamaga truumu juurde minna v6i kui oskab midagi pakkuda millest see tuleb siis v6iks siia samasse kribada
autoks siis E34 89a

pakun et selle ABS jamaga truumu juurde minna v6i kui oskab midagi pakkuda millest see tuleb siis v6iks siia samasse kribada

autoks siis E34 89a
Viimati muutis DemiGod, 11.08.2007 09:46 30, muudetud 1 kord kokku.
- toivoku
- Huviline
- Peamine sõiduk: 524td
- Kontakt:
sul tuleb vast vesi sisse, kapoti yleval ääres oleva võre juurest kus on kummi lutt, seal kus on auto aju, eeldan,et tegemist e34ga, seal on kummist junn mis on tõenäoliselt sul väga vales asendis või üldse puudu. Ehk siis kõrvalistuja poolel ja sealt võre vahelt kus peal on kojamehed. Loodan ,et said aru mu keerulisest seletusest. Rohkem eriti auke kuskil pole.
mul endal täpselt sama asi, et autot pestes niriseb vesi kõrvalistuja jalgade juurde kusagilt ülevalt (auto: 93a 525i) !!
Toivoku: äkki viitsid veitsa lähemalt seletada seda kohta mida uurima peaks...tõesti ei saanud aru
ette tänades
ermicas
Toivoku: äkki viitsid veitsa lähemalt seletada seda kohta mida uurima peaks...tõesti ei saanud aru

ette tänades
ermicas
BMW 525i e34
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=53306
http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?f=4&t=53306