Ei saa just öelda, et roostet poleks olnud..
Auto meeldis..
Homme UM kontrolli..
Loodan, et kõik on OK, siis

Tuled on kindlasti originaalid seal ees kuid xenoni kohta ma ei osks täpselt vastata. Katsun eelmise omaniku käest uurida.gixxef kirjutas:Jube odav hind peaks mainima, mis on muidugi hea
Tulede manuaalne kõrguse reguleerimine, pesurite puudumine - Võiks viidata sellele, et tegemist on aftermarket tuledega. Ning olgem ausad, kui palju on inimesi, kes ostavad oma autole oiriginaal ksenoontuled ette? Kui aftermarket on kõvasti soodsam.
Ja vaadates enda auto OEM ksenoone, siis need on suts tumedamad kui need, mis siin pildil on. See võiks juba viidata aftermarket tootele, kuna neid pakutakse erineva võimsuse ning sellest ka erineva valguse värviga.
Ma eeldan ,et bmw ei paku sulle ksenoone erinevate valgustugevustega ? ala 4300-12000K
xenon võib ka originaal olla aga mitte tehasest tulnud vaid hiljem siis paigaltatud (tule pesurid puudu ju)Tarmo kirjutas:Tuled on kindlasti originaalid seal ees kuid xenoni kohta ma ei osks täpselt vastata. Katsun eelmise omaniku käest uurida.gixxef kirjutas:Jube odav hind peaks mainima, mis on muidugi hea
Tulede manuaalne kõrguse reguleerimine, pesurite puudumine - Võiks viidata sellele, et tegemist on aftermarket tuledega. Ning olgem ausad, kui palju on inimesi, kes ostavad oma autole oiriginaal ksenoontuled ette? Kui aftermarket on kõvasti soodsam.
Ja vaadates enda auto OEM ksenoone, siis need on suts tumedamad kui need, mis siin pildil on. See võiks juba viidata aftermarket tootele, kuna neid pakutakse erineva võimsuse ning sellest ka erineva valguse värviga.
Ma eeldan ,et bmw ei paku sulle ksenoone erinevate valgustugevustega ? ala 4300-12000K
minu tutvus ringkonnas on pea kõigil autoomanikel mingi koht, kus korra aastas oma täis toonklaas või heitgaas läbi viia..Provokaator kirjutas:...ülevaatuselt nn ise monteeritud xenonitega läbi ei saa? Mul pole sellega veel mingeid küsimusi olnud ülevaatusel. Kus selline kogemus ja kus on need ülevaatuspunktid kus läbi ei saa?
se täitsa vale jutt se näitab ainult seda et auto pole regulaarset hooldust saanud, kuu aega tagasi lasin enda e39 24p testi teha 97a vead mis oli olid põhimõteliselt mõttetud asjad nagu nt. taga 1 turva vöö ei lukustunud,se kummi padi kui autot üles tõstad tõstukil ja käigukasti ülemine simmer lekkis õrnalt ,rohkem vigu polnud!)Rando535 kirjutas:24p test ja 10a vana auto
sealt vist iga auto ~40K remondi eeldatav arve miinimum. ma ei tea küll autodest palju aga 10a vana auto ei ole tutikas auto.