Muuseas, lugedes Tauri esimest postitust siin leheküljel, tuli sama olukord ka Pärnus suht tuttav ette- okei, vahetult peale lumesadu on vbl tõesti väheke nadi, kuid vähekenegi soojema ilma puhul on kohe ka tatt väljas. Eelmisel aastal oli hea näide, kui hommikul aknast välja vaadates nägin, et lund sajab hoolega, kuid temperatuur plussis. Ega's midagi, ootasin tunnikese ja oligi nii nagu ka ennustasin- oligi vesi taga

Olin just eelmisel päeval suvekad alla pannud...
Külmema ilma puhul, eriti kui see külm on ka pikemalt kestnud, on teed nagunii puhtad ja kuivad.
Kairi jutu peale ütleks ma nii- kõlab võibolla sarkastiliselt , aga naelrehve peetakse kõikvõimsateks, paraku. Nagu sa ütlesid, Kairi, oleks... Aga mis siis oleks olnud, kui oleks naeltega see ketukas olnud? Mida siis oleks süüdistanud? Siis on, et oleks olnud linttraktor...

Rõõm tõdeda ka, et minu vaatevinkliga keegi nõustub, prelude20 siis- naelad vs kuiv asfalt

Aga siiski, nagu elu on näidanud, et ikka lähtutakse rehvi valikul oma mättast, miks aga naelu tahetakse ära keelata? Eks ikka seetõttu, et vaidlustele vaatamata see siiski närib teeekatet piisavalt palju ning ega see Eesti asfalt teab mis briljantne pole kahjuks
Kui keegi tahab vaielda, siis andku aga minna, mul on aastatega kujunenud nii mõnigi arusaam liiklusest, maanteedest ja sõiduvõtetest